Anonim

Trafalgar Law vs Basil Hawkins i Land of Wano: One Piece English Subbed

Under Fishman Island Arc förutspådde fru Shyarly i Coral Hill att en man med stråhatt är avsedd att förstöra Fishman Island. De säger att Madam Shyarlys förutsägelse aldrig misslyckades. Jag kan inte tänka mig någon annan än Luffy som bär den hatten.

Hur kan Luffy göra det? För i första hand räddade han den ön och han är inte den typen av kille som kommer att göra en sådan sak. Fishman Island ligger också precis under Röda linjen och Mariejois. Så att förstöra Fishman Island betyder att förstöra världsregeringens huvudstad, Mariejois.

Frågor:

  • Hur kan Luffy göra det? (om han är den avsedda för att den ligger under Mariejois och Red Line)
  • Kan det här vara en annan stråhattkille? eller hennes förutsägelse är bara fel?
2
  • det behöver inte vara luffigt. Någon med en strawhat eller till och med någon kan ta Luffys strawhat och förstöra ön. Så jag tror inte att den här personen kommer att vara luffig alls.
  • Jag tror att hon såg förstörelse på fishman Island och hon såg luffiga i mitten av den så hon antog att det var honom eller snarare fanns det inget som tyder på att luffy inte var fel. händelsen kunde sätta luffig i mitten av en förstörd fiskmanö men det kan vara av flera anledningar. kanske tolkade hon bara synen fel !!!

Strängt taget finns det minst fyra möjligheter som alla är möjliga:

  • Luffys handlingar kan leda till att Fishman Island förstörs på grund av hans riskabla beteende. Till exempel: han hävdade det som sitt eget och utmanade Big Mom för det så att hon kunde förstöra det och det skulle vara Luffys fel.
  • Någon kan förstöra det som imiterar Luffy för att vända sin snabbt växande grupp allierade mot honom.
  • Luffy kan förändra ön så mycket att det kan verka som förstörelse. Han kunde till exempel ta upp den till ytan eller främja desegragering av världen så att en ö som bebos av bara fiskare / Merfolk inte längre är en sak.
  • Slutligen kan Luffy tvingas förstöra den av strategiska skäl som kan krävas i "ändra den röda linjen så att det bara finns ett jättehav och världen lätt kan överskridas" fanteorier.

Ulitmately, men vi vet inte vad som kommer att hända och några teorier är spekulationer. Invånarna på Fishman Island har varit övertygade om att Luffy inte kommer att skada dem, även om det är dumt, eftersom Shyarlys förutsägelse enligt uppgift aldrig är fel. Vi kan dock utgå från hans karaktär att han inte medvetet kommer att göra något för att skada Fishman Island utan lämplig ersättning. Vi kan dock anta att denna viktiga plotpunkt inte kommer att glömmas bort och Oda kommer att ge en förklaring i handlingen vid ett senare tillfälle.

Det finns många saker som behövs för att svara på detta.

  • För det första är Joy Boys ofyllda löfte till Poseidon, detta löfte inkluderar transport så de skapade Ark Noah. Ark tillräckligt stor för att bära alla fiskare. Fiskarna fortsatte att skydda Noah och trodde att Joy Boy en dag skulle uppfylla detta. I min spekulation är denna Joy Boy faktiskt en av "D." Luffys förfader, det vore vettigt varför Roger och Luffy på något sätt kunde höra Sea Kings. Lämna Luffy för att uppfylla detta.
  • För det andra är det faktum att Luffy accepterade Fukaboshis önskan att "föra dem till noll" eller havsytan för att de är vänner, som hur Luffy sa.
  • För det tredje är det faktum att halmhattarna lovade att visa Shirahoshi runt ytan för att se den riktiga skogen, tvättbjörn etc.

Alla dessa fakta "kan" leda Luffy och hans besättning att fiska fiskarna till ytan och detta kan vara själva anledningen för Luffy att förstöra Fishmen Island av någon anledning som fiskarna kanske skulle vägra att lämna sin ö och lämnar Luffy inget annat val än förstöra det skulle vara en möjlighet. För hur jag än tittar på det är en ö som hålls vid den mörka botten av havet inte något trevligt, något Luffy kanske tror själv. Men eftersom fiskmännen är diskriminerade av världen, kräver Luffy makt innan han gör detta för att bära och skydda arten under hans namn som hur Whitebeard skyddade ön som en Yonko.

När det gäller hur man förstör ön. Du kan komma med många möjligheter som att kanske poppa bubblan som håller den flytande, eller använda våld till mitten av ön för att förstöra den, eller på något sätt prata med Sea Kings, eller en hård kamp, ​​etc ...

Luffy förstör inte Fishman Island. Det är dock en möjlighet att det kan hända med tanke på att öarna Raftel (där One Piece ligger förment) och Mariejois (hemlandet tenryubito) är möjliga bågar som kan medföra en olycka som är tillräckligt stark för att få det att hända.

Just nu är det helt enkelt för tidigt att säga.

Enligt denna wiki:

Hon (Madam Shyarly) är också mycket exakt i sina förutsägelser eftersom hon förutspådde Pirates Great Age liksom Whitebeards död. Hon förutspådde nyligen att en man i en stråhatt, som hon antar vara Luffy, kommer att förstöra Fishman Island. Luffy lämnade dock Fishman Island utan att förstöra den så att förutsägelse inte har genomförts. Men eftersom händelser som Shyarly förutsåg kan inträffa när som helst från en dag till ett år senare, finns det fortfarande en möjlighet att Shyarlys förutsägelse inte är fel än. Genom att bryta sin egen kristallkula har Shyarly gett upp sina skrämmande förmågor.

Jag använde spoiler tag eftersom jag tror att du inte är färdig att titta på eller läsa förrän i slutet av Fishman Island Arc.

2
  • 1 Egentligen är jag klar med serien och jag är uppdaterad till nuet. Jag gillar att läsa Wiki men ignorerar det nu som referens eftersom det är en redigerbar källa. Jag tänker om hur Luffy skulle kunna göra det (om han är den förutsagda)? eftersom fishman ligger under mariejoris, huvudstaden i WG.
  • ja, om stråhatt som fru Shyarly sa är Luffy, tror jag att det är relaterat till jämställdheten mellan människa och fiskare i framtiden.

Eftersom fru Shyarly förutspådde att en man med stråhatt skulle förstöra fiskmännen i framtiden, kan man inte utifrån detta uttalande konstatera vad som skulle vara fiskemön eller världen när detta skulle hända. Förutsatt att mannen var stråhatt Luffy, öppnar det fortfarande oändliga möjligheter. En av dem kan vara och jag personligen föredrar den här, fiskmanön övertas av en fiende, antingen världsregeringen eller en yonko och dödade alla fiskare som var där och inte kunde fly. Att göra det har förändrat maktbalansen och om något inte görs omedelbart skulle världen förstöras. Detta kan vara under det stora kriget som kan hända i slutet eller innan det.

Allt detta är bara teorier och allt beror slutligen på Oda och Oda tar aldrig den självklara vägen ut.

Jag tror inte att med introduktionen av DF-uppvaknande och att se hur stark Pica, eller vitskägg var, är det långsökt att säga att en enskild individ kan förstöra en ö.

Här är min spekulation om varför Luffy kommer att förstöra fiskmän. Det kan bero på att fiskmän inte längre har behov av att leva under vatten och de kan leva bland människor så luffiga helt enkelt förstörde fiskmän, eftersom det inte behövs.