Anonim

Moriarty - Jimmy

I avsnitt 4 av Chuunibyou demo koi ga shitai, när Mori Summer kämpade mot Mjolnir Hammer för besittning av Mabinogion, använde Mori Summer besvärjelsen,

Verkligheten, var hyra! Synapse, bryt! Försvinnande, den här världen!

Detta är samma besvärjelse som vad Tyrant Eye använder för att transformera (henshin). Mjolnir Hammer och Dark Flame Master använder också samma besvärjelse. Om jag minns rätt använder Sophia Ring SP Saturn VII också samma besvärjelse. Detta är förståeligt eftersom Sophia Ring SP Saturn VII var vän med Dark Flame Master och gick på samma skola om jag minns rätt. Tyrant Eye tillkom på grund av Dark Flame Master. Mjolnir Hammer är tjänare till Tyrant Eye. Så de delar samma besvärjelse är helt förståeligt.

Men Mori Summer som gick i en annan skola och inte har någon koppling till dem, förutom Mjolnir Hammer, använde samma besvärjelse. Varför är det så? Finns det en förklaring i universum varför Mori Summer använder samma henhin-trollkarl trots att han kommer från en annan gren av chuunibyou-ism?

4
  • Men Nibutani är Mori sommar. Hon skulle inte behöva lära sig besvärjelse från Tyrant Eye som såg att hon kunde skriva Mabinogion.
  • Jag tror inte det med tanke på innan hon utmanade Mjolnir Hammer, hon skapade en magisk cirkel och försökte förbanna henne utan att Dark Flame Master skulle berätta för henne. Så jag tror att hon fortfarande är väldigt flytande i chuunibyou-ism.
  • De är också 10: e klass och chuunibyou är 8: e klass syndrom, så det var inte flera år. Förutsatt att Nibutani tog examen i slutet av sin åttonde klass var det bara ett år och några månader, högst 1 eller 3 med tanke på att det var tidigt att studenter försökte bestämma vilken klubb som skulle gå med.
  • Det är faktiskt inte svårt att missa conection, eftersom, om du lär känna Sophia Ring SP Saturn VII, får du se avsnittet som visar att hon redan kände Mori Summer.

Avsnitt 4 av den andra säsongen visar att Sophia Ring SP Saturn VII var en vän och studerade i samma mellanstadium som Mori Summer efter att hon flyttade, och de tillbringade mycket tid tillsammans.

Så den förtrollning som sålunda delades av Dark Flame Master och Sophia Ring SP Saturn VII delades möjligen med Mori Summer under denna period.