Anonim

King-Year & Years (Lyrics)

Jag vill börja titta Bärsärk, men samtidigt föredrar jag att jag inte ser uttrycklig nakenhet.

Gör de senaste två säsongerna av Bärsärk innehålla nakenhet?

Ja, den innehåller nakenhet och några av de mest vridna sexrelaterade scenerna jag har sett i anime (senare hittade jag en YouTube-video inklusive den i topp 10 av de mest vridna scenerna i animer), en av dem (försiktig, känsligt innehåll nedan)

inklusive Lady Farnese och en häst.

När jag såg det tänkte jag: "Vad händer här, sänds detta på TV?" I själva verket tror jag att en sådan anime skulle vara förbjuden för alla åldrar i vissa (eller många?) Länder.

Mangaen innehöll mycket nakenhet och har också både samtycke och icke-samtycke.

Efter att ha snabbt bläddrat igenom flera delar under de senaste två säsongerna kan jag bekräfta att den innehåller scener där helt och delvis nakna människor finns.

Denna del av berättelsen har också en "naken elf" -kompanjon, som kommer att presenteras under större delen av säsongen när han reser med Guts.

Att döma av IMDB: s föräldraguide, det finns minst 10 räkningar av sex och nakenhet. IMDB nämner dock också att detta är betyget för den ocensurerade versionen. Därför, om du inte är ett fan av sådana saker, föreslår jag att du tittar på den censurerade versionen.

2
  • Jag ber om ursäkt för att du har gått igenom det.
  • 2 @Luyw Inga bekymmer. Jag har ingenting emot sådant innehåll. Och totalt sett är innehållet i mangan mycket mindre civilt än i anime.