Anonim

Xenoblade Chronicles 2 Challenge Mode - 0 Orb Ardainian Kurodil Chain Attack - 9th Imp. Armored Div.

På miniserien i Manga går Enel till månen. Det är en sidhistoria med titeln Enels stora rymdoperationer. Hur kan han nå månen?

  1. Han går till rymden där det inte finns luft, hur kan han andas?

  2. Det är ett riktigt långt avstånd, avståndet mellan jorden och månen är 384.400 km (238.900 miles). Och med tanke på det En bit sker på 1500-talet, var fartygets medelhastighet vid den tiden mindre än 10 knop (18,52 km / tim), det tar mer än 2 år att nå månen med ett sådant fartyg.

  3. Kan han inte bara använda sin makt för att nå månen? (Jag vet inte om blixt kan gå genom rymden eller inte, kanske Kizaru kan göra det bättre?)

Problemet jag ser är att du använder logiken i vår historia kontra logiken i En bit.

På 1500-talet hade de inte fartyg som kunde resa i luften eller i rymden för den delen.

  1. Enligt Wikia - Enel,

    Hans miniserie föreslår att han inte behöver andas och kan överleva utanför atmosfären. Hans elbaserade krafter har dock ingen effekt på vissa ämnen som gummi, vilket gör Luffy till en formidabel fiende, eftersom han är immun mot Enels krafter.

  2. Du använder logiken i vår historia vs. En bit. Fartyget de använde var Ark Maxim som är ett flygande fartyg, saker som vi inte hade på 1500-talet. Dessutom använde Enel sina elkrafter för att driva fartyget själv så det är möjligt att säga att fartyget eventuellt kan nå mycket höga hastigheter i rymden, det finns inget som saktar fartyget. Allt de skulle behöva är en kraftfull dragkraft för att röra sig i rymden, vilket sannolikt kan göras med de kemiska kärlen på fartyget.

    Som Wikia - Ark Maxim säger,

    Maxim kan fly, även i rymden. Enels elektriska energi är hennes huvudsakliga strömförsörjning, medan tvåhundra Jet Dials används som reservströmförsörjning för att hålla arken i luften i en timme om något skulle hända med Arks mekanism. Enel använde guldet från Shandora-ruinerna som ledare för sin el.

    Wikia säger detta om kärlen

    Enel kan använda Maxim för att skapa massiva åskväder via en kombination av kemiska kärl som producerar stormmoln och hans egna blixtförmåga. Ett av dessa åskväder räcker för att bränna ner en hel by, och Enel kan skapa en jätte åskmoln som kan förstöra en hel ö.

  3. Jag tror inte att han kan nå månen bara genom sin egen kraft, skulle inte det innebära att han kunde flyga eller teleportera med sina blixtkrafter. Han använder dock sina krafter som tidigare nämnts bara för att flyga Ark Maxim till månen.

6
  • Först använder jag vår historia eftersom jag inte har någon aning om hur snabbt fartyget är. Och från det jag såg på anime är det fartyget långsamt. Så om jag vill uppskatta hastigheten jämförde jag Maxim med vårt historiska fartygs hastighet. Och för det andra, på manga kan han plötsligt stå bredvid Sanji och attackera honom, så jag antog att han kan röra sig med blixtens hastighet, varför kan han inte gå mot månen själv? Kanske finns det en gränseffekt eller något?
  • Shinobu det beror på att exemplet som du ger rör dig på land ... Det är som att säga för att han är supersnabb, Flash, kan springa till månen ... Jag kommer inte ihåg att jag såg honom kunna fly.
  • Okej, jag tror att blixtar inte går upp och jag ser honom aldrig flyga heller, tack för att du har rensat upp det
  • Åh en annan sak att nämna är att Enel kanske kan skapa en stor dragkraft med de kemiska kärlen på fartyget. Även om det bara är spekulation ... säger wikia "Enel kan använda Maxim för att skapa massiva åskväder via en kombination av kemiska kärl som producerar stormmoln och hans egna blixtförmåga."
  • kanske du kan lägga till det på ditt svar, det blir också bättre om du kan ge oss en länk på en wiki från ditt svar, för jag kan fortfarande inte hitta den på wiki du nämnde ovan

Vi ser aldrig fartyget springa i full fart eftersom Enel försökte få den gyllene klockan eller ville ha det extra guldet innan vi lämnade Skypiea.Därför vet vi inte dess verkliga hastighet, han designade också fartyget med en hög grad av intellekt.

Det har teoretiserats att månen befinner sig i planetens atmosfär. Jag tror att jag hörde det från en YouTuber och vet inte om det är troligt. Det skulle ha många problem med fysik och sådant, men med tanke på att det är en manga och de kom till månen med ballonger, strider det mot logiken på något sätt.

3
  • Jag ville lämna det som en kommentar men det stod att jag inte kunde ...
  • De flesta svaren kommer att vara vaga och utan källa. Det är ett ämne omgivet av många teorier och väldigt lite bevis. Mellan Enel som flyger till månen, för att kunna andas, för att det finns rymdpirater, återvänder Enels till planeten, stråhattarna går till månen, skypianerna och de två andra bevingade raserna som kommer från månen, för att kunna att komma dit med ballong och förmodligen mer.
  • Om det inte finns något officiellt svar finns det inget problem med att svar är en teori så länge det backas upp av några förklaringar och referenser. Faktum är att din "kommentar" kan betraktas som ett giltigt svar nu;)

Andan ringer. De blåser ut luft tillräckligt för att hålla den i luften på jorden under en hel timme, det är en enorm mängd kraft med vilken man kan driva sig i rymden där det finns minimala dragkrafter, vilket möjliggör för den kraften att få fartyget att gå väldigt mycket snabb.

Med tanke på hur o aerodynamisk det är och hur mycket metall som är troligt i det (nästan en hel guldstad), skulle det sannolikt ha ungefär lika mycket eller mer kraft än våra rymdflygningar använder för att spränga ut i rymden. Med tanke på att det är en hel timmes konstant användning är det mycket möjligt att det är mer "bränsle" som våra rymdskepp har, vilket möjliggör att den faktiska hastighetsfrågan kan lösas.

När det gäller varför han inte kan använda blixt, kan blixtar inte resa genom rymdets vakuum på grund av brist på något "medium" som kan strömma igenom, som Enel gör genom luften, metall eller på annat sätt, sedan i varierande grad , de möjliggör ett flöde av elektroner. Det är dock svårt att förvänta sig att elektroner flödar igenom, vad jag vet är tomhet.

Förutsatt att Enel inte är ett undantag i luften, ingen mat etc. och att han avsåg att ta med sig människor, måste det antingen ha varit en legitim anledning för inte bara honom utan även till och med honom som avsåg att föra Nami in i Plats. Annars är det bara "plot rustning" och de vill bara inte att den verkliga logiken ska ansöka om några saker.

1
  • när det gäller hur de 4 små Android-sakerna kom upp där .... måste vara plot rustning. ganska säker på att de bara använde små ballonger, som skulle dyka upp innan de nått yttre rymden, än mindre har ett sätt att komma till månen när som helst snart.