Anonim

Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution III - 22 maj 2013, mot Brett # 06

Vad är kallelse av Shikamaru?

Och också, kan jag få en förklaring om hans chakra-natur? Jag förstår inte det, eftersom Kakashi hoppar över det under Narutos träning för rasen-shuriken.

2
  • som behöver kallas om du kan göra skuggtentaklar: D
  • Försök att avstå från att ställa mer än en fråga i din fråga. Eftersom det kan leda till delade svar.

Det nämns ingenstans Shikamaru Naras kallande djur.


En mytologisk mosnter som kallades "Inoshkacho" hade kroppen av ett vildsvin, ett hjorthorn och fjärilsvingar.

Så det kan antas att Ino = Boar Shikamaru = Deer Chouji = Butterfly

Nara-klansskogen ligger i utkanten av Konoha, det är en unik skog inom eldlandet. Många rådjur bor här när klanen tar hand om dem och ofta använder sina hjorthorn i läkemedel

Ingenstans visas det någonsin att familjen Nara har använt ett kallat djur i anime. Så det kan bara spekuleras att de inte använder / har ett kallande djur. Hjorten som tillhör Nara-klanen kan ses som en uppfödning av deras klan.

När det gäller ditt svar på chikratypen Shikamaru Nara hänvisar det till Yin-formen av frisläppande. För att forma chakra måste man forma de fysiska och andliga energierna inom oss själva i rätt kombination. Den andliga energin är Yin-formen (eller Yin-frisättningen) och den fysiska energin som Yang frisätter.

Därför är Yin-frisättningen inget annat än den andliga energi som Shinobis använder, kan användas i en mängd olika former. Bra exempel på det är (alla) Genjutsus som används och även skuggmanipulerande jutsu från Nara-klanen.

Yin-utgåvan kan baseras på vår fantasi och också användas för att skapa form ur intet. Det är samma koncept i kombination med Yang-frisättningen (används för att ge liv till ett objekt eller en form) som ledde till skapandet av de nio-svansade djuren från chakraen av de tio-svansarna av Sage of Six Paths (kallas som skapandet av alltingsteknik).

Om du vill ha mer information föreslår jag att du går igenom Naruto Wiki-artiklarna om Yin-release, Yang-release och Yin-Yang-release.