Anonim

~ Crossover AMV ~ LelouchXMion

Rolo har använt sin Geass sedan han var mycket ung och använde den över gränser; för olika uppdrag och mord om och om igen. Men han tappade aldrig kontrollen över Geass som Lelouch och Mao. Också om han hade tappat kontrollen innan han dog, vad skulle då vara hans situation om han hade använt den oändligt? Skulle han stoppa tiden runt honom för alltid?

Evigt skulle ha varit omöjligt. Svagheten vid Rolos tid att stoppa Geass är att det också stoppar hans hjärta, så han skulle dö tillräckligt snabbt av att den är i permanent användning, vilket i sin tur skulle stoppa geass. Samma sak gäller för honom att överanvända det. Gränsen för hans geass kommer från en slags kroppsbaserad tidsgräns (överlevande medan hans hjärta är stoppat) som förhindrar längre användning, snarare än en gräns för själva makten. Nedan följer ett citat från den här sidan, som jag har förstört av plotskäl.

Dess svaghet var att det stoppade Rolos hjärta när det användes och begränsade dess aktivering till korta skurar. Ett stort antal människor var också svårare att stoppa, eftersom Rolo var utmattad efter att han projicerade ett fält som omfattade en majoritet av skolans campus. Slutligen kunde denna Geass inte stoppa livlösa föremål eller fysiska fenomen som hastighet och fart. Rolo dog slutligen när han överanvändte sin makt på kort tid.

Han kan inte stoppa tiden för alltid, främst på grund av att hans hjärta stannar varje gång han använder den. Det tar fyra minuter av hjärtstopp för att döda dina hjärnceller. Så det maximala han kan stoppa tiden är i 4 minuter (om han har en enorm viljestyrka) varefter han kommer att vara död oavsett vad. Svagheter i Rolos geass som beskrivs i Wikipedia:

Svagheten i Rolos Geass är att hans hjärta stannar när han använder det, [5] och begränsar dess aktivering till korta skurar. Räckvidden avgör också hur mycket belastning det utsätter honom för. [6] Slutligen kan den inte stoppa livlösa föremål eller fysiska fenomen som hastighet och fart (till exempel kan den inte stoppa en klocka eller en projektil i mitten av flygningen). [1] Även om Geass kan fungera på Jeremiah Gottwald, aktiveras Jeremiahs Geass Canceler automatiskt när det händer: begränsar Geass-effekten på honom till bara några sekunder.

Som du kan se från Wikipedia har han en massa svagheter. I grund och botten, varje gång han använder det får han en hjärtattack, även för en sekund. Vi vet alla vad upprepade hjärtattacker kan göra: de dödar några av dina hjärtväggar. Det är inte ens en temperamentsvaghet. Han handlar i huvudsak a del av hans livslängd varje gång han använder den. Hans geass kan inte stoppa något livlöst objekt (till skillnad från Sakuras tidskort: D).

Hoppas det hjälper: D

När han använder sin kraft slutar hjärtat att slå! Med andra ord, om han använder sin Geass länge dör han för att hans blod slutar cirkulera!