Anonim

VALKYRIE - Viking Saga Pt. 2

Jag tittade bara Shinchou Yuusha avsnitt 9 och det var en punkt där Valkyrie hänvisade till något som "du kommer att bli utsliten ..." och sedan "Jag förstår att du redan har tagit på dig".

Vad hänvisade hon till? Mangaen ligger mycket bakom anime, och jag kan inte få en fysisk kopia av ljusromanen där jag bor, och jag kan inte hitta svaret i några diskussionstrådar.

Jag har inte något emot spoilrarna alls, eftersom någon som söker just den här saken först söker spoilers.

1
  • FYI, det är klockan 12:28 i avsnittet. Den första delen är, "Du har slitit ut din ...". Uttrycket är vanligtvis "du har sliten din välkomst." Seiya sätter ett svärd i halsen och skär henne. Senare säger Seiya "Det finns ingen anledning att säga det nu." (Han kunde ha pratat med Valkyrie eller Rista). Valkyrie säger sedan säger "Ho, så du har kommit på."

Min gissning är att både Valkyrie och Seiya inser att han har kommit så långt han kan genom träning ensam. Hans statistik kan vara högst och han har inte fått någon av den legendariska utrustningen. Nu försöker han få mer kraftfulla färdigheter och eftersom Valkyrie är den starkaste gud som visas visar han sig självklart till henne. Valhallaporten verkar extremt kraftfull och skulle döda alla människor, men om den dödade demonherren skulle det vara värt Seiyas liv?

1
  • exakt vad jag gissade ...

Kanske är Valkyrie inte en gud (kanske demi) och därför bör Seiya kunna använda sina tekniker. Jag kom till denna slutsats eftersom jag inte såg någon av de andra gudarna blöda tidigare. Jag kan dock ha fel eftersom jag inte brydde mig om att dubbelkontrollera tidigare avsnitt.

1
  • hmm kan vara rätt kanske det är anledningen till att de verkade ha sex, när det är förbjudet