Anonim

Taylor Swift - Love Story

När Naruto kämpade mot Sasuke i slutet av dalen, sprängde Sasuke ett hål i axeln för att hindra honom från att använda Rasengan.

Naruto, som svar, aktiverade sitt nio-svanschakra (till mindre än en svans), och hålet läktes så snabbt att det faktiskt var synligt stängt.


Några år in i framtiden har Naruto (nästan) fullständig kontroll över Nine-tails chakra! Och ändå, när han attackerade Kisame, vridde han fotleden, och det läkte inte förrän långt senare.

Vad i helvete? Det chakrat hade tillräckligt med livskraft för att spira träd från Yamatos stockar! Varför kunde det inte läka en enkel vriden fotled? Kan vi avfärda det som ett fall av "Tillåt Gai att bekämpa Kisame och ge Naruto en ursäkt för att hålla sig borta från det"?

2
  • 13 Ju mer tid går och Naruto växer, så ökar hans dumhet.
  • Hashirama Senju svarar på Madara Uchihas fråga. Hmm ok

Under sin strid med Sasuke i Valley of the End hade Naruto inte kontroll över de nio svansarna. The Nine Tails agerade på egen hand, utlöst av Narutos känslor.

Men under striden med Kisame hade Naruto kontrollen över de nio svansarna. Faktum är att han just fått kontroll över det. Så jag skulle gissa att, eftersom han bara nyligen fick kontroll över de nio svansarna, var han inte synkroniserad med Nine Tail's power, vilket visas genom att Naruto missbedömde sin hastighet och kraft och därigenom vred / spricker hans fotled.

Man kan ha all rå kraft i sig, men såvida inte kroppen är synkroniserad med makten är du inte bra. Om de fallna Zetsus eller träelementets spirande löv görs detta inte av Naruto, utan snarare görs det av Narutos / Kuramas chakra som resonerar i träelementet. (Zetsu har Hashiramas celler).

Det här är mina två cent.

1
  • HAN var också i en speciell Chakra-mantel annorlunda än den vanliga Biju-chakra-manteln, som aldrig har visat sig snabbt läka sina skador (inte att han någonsin fick något på sig), plus dess bara en vriden fotled, inget att oroa sig för, och eventuellt ingen faktisk skada på musklerna för att läka i första hand. Google kommer inte ens att erkänna deras existens för att jag ska ta reda på varför jag kan vrida min fotled och inte kan stå, men två minuter senare går jag normalt.

Det finns tomthål som Kishimoto utgör för det mesta. Vissa saker kan inte motiveras utan de vildaste gissningarna.

Till exempel när Orochimaru attackerade Konoha genom att använda Edo Tensei på första och andra, använde varken den andra flygande åskguden, eller han använde de tusen händer Jutsu av första med vilken han tydligt kunde ha övermannat den tredje.

Tja, vi kan bara säga att det var en vriden fotled, så läkning fungerar inte med vridna fotleder som det gör med sår, för vilka läkning kan göras med att gro nya celler.

3
  • 5 Jag tror att delen med Orochimaru som inte använde de tidigare Hokages var motiverad eftersom Orochimaru inte hade fulländat Edo Tensei och inte kunde återuppliva dem i full styrka (vilket han kunde när han återupplivade dem för andra gången).
  • @MadaraUchiha, din kommentar kan vara ett svar.
  • 3 @NaraShikamaru men det var inte hans fråga!