Anonim

I Gud finns ingen du, i dig finns ingen Gud

I avsnitt 11 lär vi oss att Hares tomrum är Bandage, ett helande tomrum. Under de kommande par episoderna läker hon Funell, en bro och Shu. Varför reparerar Hare inte Ayases ben så att hon kan gå igen?

Tänkte författarna bara inte på det här eller finns det en annan anledning?

4
  • Jag lutade mig mot hypotesen "Jag glömde att jag kunde göra det"
  • kanske det inte kan läka långsiktiga sår?
  • @ToshinouKyouko inget omnämnande av det i anime tho.
  • Jag tror att det bara kan läka men inte bota. Som om någon skär hans hand kommer hennes tomrum att läka snittet men garanterar inte att hans hand kommer att kunna fungera som det gör tidigare.

Jag kan inte hitta ett icke-subjektivt svar på den här frågan. Wiki säger:

Hare's Void kallas Lover's Bandages. Genom sin Void kan hon reparera något föremål eller läka någon person. När den används, sveper Void sig runt målet och börjar glöda och vända alla skador. Processen tar tid beroende på både föremålet eller personen som botas och skadorna förlängs.

Min hypotes är att omfattningen av skadorna på Ayases ben är bortom Hares förmåga att läka / reparera. På grund av detta kan Ayase inte läka.

Utöver detta är Ayases ben tekniskt inte "skadade". Vad jag menar med detta är att de är helt läkta i den meningen att de inte producerar smärta. Men när de läker kunde hon inte opereras eller ordentlig behandling (eller det var inte möjligt att behandla) för att låta henne gå. Således läkte hennes ben felaktigt, och därmed kan inte Hare läka henne eftersom det inte finns något för Hare att läka.