Anonim

Hitman: Absolution - Utmaningsguide - Mission 14 - Pt2 - Attack of the Saints - Angel of Death

Spoiler varning

Som vi har sett i Re: zero vaknar Subaru i ett visst palats efter att han dör, vilket är en kontrollpunkt. När berättelsen fortskrider ser vi uppgraderingen i kontrollpunkten som i vanliga spel.

I de flesta spel uppgraderas kontrollpunkten (vid Auto) när du når vissa platser eller efter att du har slutfört vissa uppgifter. Spelaren meddelas eller vet när kontrollpunkten uppgraderas; det var inte i Subarus fall.

Kontrollpunkterna är:

  1. Framför butiksägaren
  2. Säng, i slottet där Emilia bor
  3. Det stora trädet, där de dödade den vita valen

Kontrollpunkten uppgraderas efter att uppgiften har slutförts. Men så var inte fallet, när Rem räddades från hundarna från skogen, det var en uppgift som har slutförts, men när Subaru återvände från döden, i häxkultbågen var räddningspunkten framför butiksägaren men inte palatsets säng.

Från detta är en uppgift inte det enda som utlöser uppgraderingen, men plats spelar också en roll. Om det är anledningen så borde platsen där det stora trädet finns ha varit räddningsplatsen eftersom Subaru passerade trädet men inte stannade där.

Från alla förhållanden beror uppgraderingen av kontrollpunkten inte bara på plats och uppgift utan även andra saker. Dessa villkor är bara gissningen eller slutsatsen som härrör från ovanstående fall. Och Subaru vet inte heller hur uppgradering fungerar och uppgraderar kontrollpunkt manuellt, som att gå någonstans och göra något, t.ex. prata med butiksinnehavaren.

Hur uppgraderas kontrollpunkten och vilka villkor krävs för uppgradering?

3
  • Hur kontrollpunkten uppdateras är 1. inte exakt känd och 2. mycket mer spolier än den här. (Tips: Eftersom det här är ungefär som det fungerar i ett spel kommer det troligen att finnas en GM)
  • Säng är det mest logiska av allt, jag kan inte ens börja gissa hur de andra är vettiga. Hur som helst tror jag att orsakerna till de andra skulle vara mycket vaga.
  • Det kan finnas information i lätt roman och jag har en gissning till som inte är relevant så jag skrev inte ifråga, dvs häxan inuti Subaru är huvudspelaren och Subaru är bara en karaktär, så häxan bestämmer var hon ska spara spelet , men detta är bara en teori

Det verkar som om i det första säkra området efter att alla farliga händelser har passerat och subaru inte har någon chans att skadas skapar det en räddningspunkt, men den uppdateras inte i varje ögonblick han inte är i överhängande fara.