Anonim

Martina Hirschmeier: LONDON (SchlaumeierTV.de)

Jag planerar att läsa Boruto: Naruto Next Generations men jag hörde att filmen är kanon. Jag hörde också att de första kapitlen i mangan täcker filmen.

Så vad är skillnaden?

1
  • Jag tror att det är ett par år efter filmen, resten av mangan åtminstone. Eller något i den riktningen. Jag är ganska säker på att det är någon gång efter filmen. Början, som du sa, täcker vad filmen handlar om. Det finns bara några små förändringar.

Från att titta på filmen och läsa mangan, som den ser ut, finns det bara några skillnader.

Den naturliga skillnaden är helt enkelt pacing. Filmen sträcker ut innehållet lite, men mangan täcker en nästan identisk historia under loppet av 9 kapitel, på 40-45 sidor vardera. Det här är normalt.

När det gäller stora skillnader finns det bara 1 stor skillnad som jag hittade, och det är obetydligt för historien som helhet om du begränsar räckvidden till bara de 9 kapitlen och filmen. Men mangan är inställd på att fortsätta, tror jag ändå, och om den gör det kan den i framtiden bygga upp några av dess förändringar. Men i termer av de 9 kapitlen mot filmen, utanför den ena skillnaden, är resten mindre och kommer sannolikt inte att påverka historien i framtiden.

Vad den skillnaden är för de som inte har sett / läst båda:

Det är den form som Momoshiki tar på efter att han förbrukat sin vårdnadshavare Kinshiki. I filmen tar han på sig en rödhudad demon-look med spetsig haka och en större övergripande kropp. I mangan förändras hans kropp väldigt lite, han täcks av svarta markeringar. Hans 5 ögon (2 normala, 1 panna, 2 på händerna), varav 3 är Rinnegan, avbildas som gula. På grund av detta spelas striden annorlunda, men totalt sett används många av samma drag och slutresultatet är praktiskt taget identiskt.

Med det sagt, om du kan, kan det vara underhållande att titta på filmen och läsa serien, men om du bara begränsar dig till en av de två, är mangan den bättre, eftersom det förmodligen kommer att fortsätta, vilket ger dig mer historia att läsa. Det är också det säkrare alternativet att läsa mangan ändå, eftersom dessa mindre skillnader verkligen kan påverka framtida berättelse, men om du tittade på filmen istället skulle du ha missat dem.

I serien "boruto: naruto nästa generation" är hela serien eller anime eller manga men filmen boruto: Naruto filmen "är en del av" Boruto: Naruto nästa generation "är också det avsnittet och scenen som inte finns i" Boruto: Naruto nästa generation "filmade men diskuterades t.ex. i" Boruto: Noruto filmen ", filmen är avout på boruto fusk och använder ett ninja verktyg i chunin examen som är förbjudet alla dessa finns också i" Boruto: Naruto nästa generation "men i detta (borotu: Naruto filmen). de diskuterades i detalj