Anonim

HERREGUD! ZIPFILE 400 STR PUDGE OTROLIGT RAID BOSS 7.27 Patch \ "INSANE GAME \" | Genius Pudge

Child Emperor har en maskformad enhet som gör att han kan mäta motståndarnas fysiska styrka. Enligt det är han fysiskt starkare än en björn.

Vem har den starkaste effektnivån enligt Child Emperor's Okame-chan-enhet?

Wiki listar alla mätningar som gjorts.

Enheten kalibrerades för att mäta C-klasshjälten Red Muffler till ett värde av 100. Den läser inte nivåer under 0 eller över 9999.

Den högsta framgångsrika läsningen den gav av en hjälte var för Great Philosopher vid 2442.

Den högsta avläsningen som listades för någonting alls var för monster Jumping Spider, till ett värde av 6999. Child Emperor placerar detta betyg på en katastrofnivå av Demon.

Men han inser snart att enheten i praktiken är värdelös. Det mäter inte till exempel esper-krafter. Fubuki mäter bara vid 19, en ungefär normal mänsklig läsning, tydligen. King och Genos misslyckas med att producera en läsning; King därför att Child Emperor antar att han helt klart kommer att vara över 9999, och Genos eftersom han mestadels är en maskin. Att läsa Saitama verkar bryta enheten och ger en odefinierad läsning, som Child Emperor tolkar som att Saitama är svag. Och den ovannämnda hoppspindeln läste ursprungligen bara på en nivå av 402, för att han väsentligen skannade fel del av monsteret. Som sådan avfärdar han det snabbt som inget annat än en underhållande småsak, och vi har inte sett det sedan dess.

Problemet med Okame Chan är att det är mycket begränsat vad det kan mäta. Så det skulle mäta Tatsumaki, King, Drive Knight och Genos som 0 - ja, lika omätbart som Child Emperor inte tänkte inkludera lägre än 1 eller mer än 9 999 läsning i sin enhetsutgång, vilket ledde till några roliga missförstånd. Att tre av de fyra ovan nämnda hjältarna skulle kunna spränga ditt huvud som en zit är varken här eller där. När jag tänker på det, skulle Dr. Bofoi förmodligen också vara noll som en medelålders man som inte tränar. Kanske till och med Zombieman beroende på hur 'levande' Okame Chan tror att han är.