Anonim

Petless Abandoned Mineshaft Solo [Encounter + Fungal + Crystal]

Jag minns när jag var liten såg en anime om en trollkatt. Jag tror att han var gul och fet och att varje avsnitt han gjorde önskemål blev uppfyllda hmmm ... kanske för en massa barn?

Han har också en svaghet, vattnet, han hatade det och jag minns att i ett avsnitt berörde han vattnet och kände sig riktigt sjuk och började blöda av ett av hans mustaschhår.

Det är allt jag minns, ja, och det var en riktigt rolig animation. Någon som vet?

== UPPDATERING ==

Jag kommer också ihåg några andra saker: Han har en spetsig hatt, som trollkarl. Kanske svart eller blå, kanske har några stjärnor? (Jag är inte så säker på den sista punkten) och varje gång han började sin magi dansar han och snurrar runt med många effekter, ungefär som någon magisk anime-tjejkraft.

Jag bor i Chile, Sydamerika och det var inte särskilt populärt mellan mina vänner (åtminstone har jag frågat ett par gånger och ingen kommer ihåg det), men det måste ha sänts på 90-talet.

Och det sista "jag tror" det var anime, jag menar, jag kommer ihåg typ av anime-ritningsstil och avslutningen med krediter för att skriva och låtspråk var okänt för mig vid den åldern.

9
  • skott i mörkret - doraemon?
  • När var du barn? (Det kommer att hjälpa till att begränsa listan.) @ Ton.yeung Jag tror att Doraemon bara är rädd för robotmöss.
  • @ ton.yeung Det var inte doraemon, utan liknande
  • @coleopterist Jag har lagt till några fakta om den showen
  • Ingen magi. Men vad sägs om detta (inte anime)?

Äntligen hittade jag det! Egentligen var det ingen katt, men resten av min beskrivning passar. Namnet är "Snälla! Psammea-don" (お ね が い! サ ミ ア ど ん Onegai! Samia-don?)

Det verkar som att det bara sändes i Latinamerika, Frankrike, Quebec och den arabiska världen som noterats av Wikipedia och det släpptes aldrig på engelska, så det är kanske anledningen till att ingen här kände den här animationen.

PS: Jag älskade verkligen slutet

Från vad du förklarar kommer jag bara ihåg Rocky Rackat (Pokonyan)! När jag var liten såg jag på det från TV och känner det som Mio Mio! ^ _ ^

Den här bilden är den katten?

1
  • Hmmm, nej, ledsen: /