Anonim

Ytstrukturer, slipning och polering - De verktyg jag använder.

I början av serien ser vi Shanks som bär Gomu Gomu no Mi-frukten som en skatt. Väntades han äta denna frukt? Eller sålde han det bara?

Det är uppenbart att han inte ville att Luffy skulle äta det.

2
  • Jag tror inte att det finns ett tydligt svar på den här frågan. Vi vet hur han tog det onepiece.wikia.com/wiki/Gomu_Gomu_no_Mi. Men jag slår vad om att han ville sälja det, för om han ville äta kunde han ha gjort det eller kanske att ge det till någon som han också skulle ha gjort, förutom om det var någon som inte kom från hans besättning .. (eller kanske imponera på en tjej: P)
  • Nämnde inte hans besättning också det uppskattade priset de förväntade sig få? Så de planerade att sälja den. (Men jag kommer kanske ihåg det fel)

Jag tror inte att Shanks någonsin planerat att äta Gomu Gomu no Mi. Jag tror att han antagligen gav den till en av sina besättningsmedlemmar eller sålde den för någon skull. Med Shanks som en av de mäktigaste männen i världen, tror jag att om han någonsin ville ha en Devil Fruit, skulle han ha kunnat få en ganska lätt. Om han ville ha Gomu Gomu no Mi specifikt, skulle det vara en annan historia. Men jag kan bara inte tänka på någon anledning till varför han kunde ha velat ha en Devil Fruit. Det finns mer kraftfulla frukter att gå efter som skulle passa honom bättre, tror jag.

1
  • 2 Piratkungarnas djävulsk frukt är fortfarande inte säker. Kanske åt han gomu gomu no mi och när Pirate King dog fruktade det igen och skaften sökte i östblått och när han äntligen tyckte att det var luffigt åt det? Bara en teori varför Shanks kunde ha velat det.

När Luffy åt frukten citerades Shanks till och med att han inte kunde simma är en pirats största svaghet.

Baserat på Shanks reaktion är det rimligt att anta att han inte skulle ha ätit eller låt sitt besättning äta djävulens frukt.

Jag tror inte att han letade efter den specifika djävulens frukt, och jag tror inte heller att han tänkte äta den själv. Jag tror att han helt enkelt stötte på den här djävulens frukt av en slump eller genom att ta den från ett annat piratbesättning som han råkade slåss mot och tänkte sälja; om en annan medlem av hans besättning ville äta det skulle de förmodligen ha gjort det innan Shanks ens anlände till Fuschia Village.

Jag tror att han ville äta den för att han visste vad frukten kan, annars kunde han inte hålla djävulens frukt med sig. Det är vad jag tror

1
  • Vill du utöka ditt svar?

Jag tror uppriktigt att Shanks hade tuggummit no mi för sin personliga konsumtion. Som vi vet visste Shanks allt om frukten och dess tuggummi. Nu vet vi alla att tuggummi kan modifieras till vad som helst eftersom vi ser stråhattens kugghjul.

Så föreställ dig någon som Shanks med en enorm Haki-förmåga att behöva använda tandköttkraften. För allt du vet kunde han redan ha varit piratkungen med den förmågan. Och om du tänker igenom lämnade Shanks den tidigare Kings stråhatten med Luffy förmodligen för att han visste att med den beslutsamhet, förmåga och haki (eftersom han var vän med Garp) skulle Luffy faktiskt ha potential att vara piratkungen.

1
  • Välkommen till Anime & Manga. Detta är en Q & A-webbplats, inte ett diskussionsforum. Jämfört med ett forum är ett svar inte ett "svar", och "dela din tanke" hör inte till svaret. Överväg att ta en snabb rundtur för att förstå hur den här webbplatsen fungerar.

Han ville inte äta det, det är säkert, för om han ville göra det skulle han ha gjort det för sig själv eller för en av hans nakama. För det andra är han en pirat och det faktum att han skyddade frukten var att säkra frukten tills han säljer den. Det hade förmodligen varit för att sälja men du kan inte säga detta säkert av någon anledning och bara Oda skulle ha svarat bäst!