Anonim

Hypeade jag över Sentry? | V660 | WBU, TL, Galactus

Som du ser nedanför den här bilden var det i kapitel 29 där Goblin Slayer och Sword Maiden möts tillsammans och då verkar Sword Maiden ha en flashback och se Goblin Slayer som under den här bilden. (En hjälm med ett horn.)

Och jag fann att den första utrustningen som Goblin Slayer utrustar också har en liknande som ovanstående bild. (* Ha hornet.) Här är den första utrustningen som Goblin Slayer bär på.

Så i den gamla tiden när svärdjungfrun blir förödmjukad av trollarna, räddade Goblin Slayer Sword Maiden?

Goblin Slayer har varit en aktiv äventyrare i 5 år i början av berättelsen. Sword Maiden besegrade Demon Lord med hjältarna och blev guldrankad 10 år före händelserna i vol. 2. Så för att Sword Maiden skulle fångas och sedan räddas av Goblin Slayer, skulle det ha hänt långt efter att hon är känd som en guldrankad äventyrare. Jag tror inte att det uttryckligen har avslöjats NÄR hon fångades, men jag har svårt att tro att det hände efter att ha besegrat Demon Lord, så den som räddade henne var förmodligen inte Goblin Slayer.

1
  • 2 Jag tror att det här är vettigt, såvida hon naturligtvis inte räddades utan flydde. Jag minns att wikia nämnde att hon flydde men det fanns inga citat så jag är inte säker på var den informationen kommer ifrån. Detta skulle då lägga till en fråga om vad flashback betyder ...