Anonim

Han blev nästan lurad ...

Jag fortsätter att leta efter en webbplats eller ett forum som kan klassificera en anime som episodisk utan att läsa recensioner eller plott (eftersom jag verkligen hatar spoilers), men jag kunde inte hitta någon.

Finns det ett sätt att veta om en serie är episodisk till sin natur Samurai Champloo eller Gintama där varje avsnitt har en fristående historia eller om det har en kontinuerlig plot i alla avsnitt som Bleka eller Naruto?

Anime-Planet har en episodic tagg som ger dig vad du vill. AniList och AniDB har också en egen episodisk tagg. ANN, MAL och Kitsu verkar inte tillhandahålla den här funktionen så vitt jag vet.

Skriv bara namnet på anime plus 'serial' Till exempel naruto serial. Om det fortsätter kommer de att säga någonstans i dina sökningar "seriell TV-show" eller prova blekmedel serie. De säger "seriell TV-show 2004-2012" Så du vet att den är serie / kontinuerlig. Om den är episodisk som gintama kommer de inte att säga. Även om det inte betyder att det inte är seriellt (sorry)