Anonim

Last Kiss - Pearl Jam (med texter!)

Jag tittade på Live Action-filmen från Gantz och märkte att det verkar konstigt att effekterna av ett skott från ett Gantz-vapen efter skott är långsamma, t.ex.

  • när spelarna som dödade Child Onion Alien attackerar Adult Onion Alien, skyddar Adult Alien sig med en av spelarna vid varje skott men det tar flera sekunder innan spelarens kropp exploderar

  • när man kämpar mot buddhiststatyn Aliens, finns det en del där Kei skjuter en lem av en av dem (jag tror att den jätte som Kannon utplacerade) som skulle slå honom i marken. Även efter att ha skjutit den fortsätter främlingens knytnäve att komma mot Kei och om förseningen hade varit längre kunde han ha krossats

För mig verkar detta som en designfel i vapnen eftersom det verkar som att målet för skottet fortfarande kan röra sig och eventuellt attackera innan det känner effekterna av attacken och mer, utlänningarna verkar kunna reagera i verkligheten tid till attackerna (t.ex. vuxenlökfrämlingen och Kannon skyddar sig med sina svärd när Kei skjuter).

Så om utlänningarna kan reagera i realtid på skott från Gantz Weapons, varför finns det en försening med effekterna av sådana skott?

1
  • Har inte börjat läsa den här ännu men det ser ut som att det aldrig nämndes varför i mangan också: gantz.fandom.com/wiki/List_of_Gantz_Equipment. Enda anledningen till att jag kan tänka mig är kanske att höja svårigheterna med uppdragen för att göra dem mer intressanta och spännande.

Det finns två alternativ med gantz-vapen:

1.- skjuta 2.- se till

[spoiler]

Ih den del när de slåss med dinosaurier eller när de ska döda Tae Kojima sa de att om du vill undvika väntetiden för att skjuta eller om du vill att skottet följer målet måste du "försäkra" dig först>!

1
  • Kan du utarbeta hur dessa två alternativ är relaterade till de fördröjda effekterna av ett skott?