Anonim

Para Bellum: Dweghom Dragonslayers / Hold Thanes avslöjade!

Jag började bara titta Fairy Tail och jag fick veta om drakemordarna Natsu och Gajeel.

Men vad är egentligen drakmordare? Om de dödade en drake, varför verkar Natsu vara så knuten till Igneel?

1
  • Varför de orimliga nedröstningarna?

Kort svar: Första generationens drakmordare är förtrollade för att långsamt fysiskt och magiskt utveckla drakliknande egenskaper (t.ex. biologisk odödlighet). Så de är en del drake / del människa med förmågan att använda både mänskliga och drake magier. Andra generationer kan använda drakemagi men var alltid och kommer att vara helt mänskliga (t.ex. inte biologiskt odödliga).


Mycket mer långvarigt och bortskämd svar:

I denna serie fungerar drakar mycket som trollkarlar som arbetar på en massiv och ibland bokstavligen otänkbart massiv maktskala. Människor som skiljer sig så väsentligt från drakar betyder att människor som standard bokstavligen inte kan använda samma typ av magi som en drake. Härligheten med att vara en drakemordare är att du har makt att använda drakemagi trots att du är människa.

Andra generationens drakemordare får makten att använda drakemagi genom implantering av en drakelacima medan de första generationerna fysiskt förändrades av drakarna själva. Den största fördelen med att vara en första generation mot en andra generation är att första generationer långsamt utvecklar samma kraftnivå som en drake, inte bara samma typ av magi.

Drakraften är början på denna process och är den främsta anledningen till att drakens slaktmagi är känd för att vara kraftfull. Fullvuxna drakemord liknar att gå återanvändbara eteriska sprängningar. Under hela serien dör de aldrig utom från andra fullvuxna drakemord (inklusive självmord); även om logiken säger att en tillräckligt kraftfull drake också ska ha makt att döda en.De åldras aldrig så äldre tenderar att ha enorm erfarenhet / talang med sin magi.

På din nuvarande plats i berättelsen bör du förstå följande: Dragon Slayer-magi är en sällsynt typ av magi som lärs ut till människor av drakar. Detta ger dem någon form av elementär magi som eld / metall / ljud / ljus / vatten / himmel / etc. Denna magi borde vara särskilt bra för att bekämpa andra drakar. Drakarna försvann för många år sedan. Specifikt lärde Natsu ut Dragon Slayer magi av Igneel som han är knuten till som ett barn / förälder. Igneel verkade också försvinna utan varning eller förklaring. Skulle du inte leta efter din försvunna förälder / vän / mentor?

Där du är nu finns det uppenbara motsägelser i denna berättelse. Den exakta karaktären av vad som händer är viktig för historien framöver och det vore bäst att lära sig det när du tittar på anime eller läser manga (förutsatt att du inte bara vill hoppa till slutet).

Det finns falska drakedrabbar vars krafter härrör från implanterade Dragon Lacrymas. Dessa slaktare träffade troligen aldrig en drake.

Det är inte nödvändigt att döda en drake för att bli en drakemordare. De kallas drakemordare eftersom de har mycket sällsynta och mycket kraftfulla magier som bara kan läras ut av själva draken.

Igneel är bara draken natsu visste sedan han var liten så han är knuten till honom och han beundrar honom också. Du kan säga att han bara är förälder för natsu. Alla drakar försvinner för många år sedan och det finns många mysterier bakom deras försvinnande.

Du sa att du precis började titta på fairy tail så det finns mer spänning om ursprunget till Dragon Slayers väntar på dig när du fortsätter serien.

Dragon slayers är människor lär sig drakemordsmagi direkt från drakar. Denna magi används för att dräpa en drake men det är inte nödvändigt att döda en drake för att förvärva denna sällsynta typ av magi. Drakar försvann av okänd anledning men du vet när du tittar på fler avsnitt.