Anonim

【Nightcore】 → Dream It Possible || Text

I Naruto vet vi att många ninjor har olika chakratillgångar. Så genom att varje ninja varierar från varandra efter mängden chakratillförsel de har.

Så min fråga är att, är det möjligt för någon att ha större chakratillförsel genom att träna?

3
  • Tja, jag tror att det är lite av båda, men om du kan dominera naturchakrat bra, det är en ganska enorm chakraförsörjning.
  • Wikia säger ja, men jag vet inte var de fick den informationen. Jag minns att de pratade om det när Naruto tränade med Kakashi. Och kanske när Choji först gick fjärilsläge?
  • Du kan men det finns ett tak på hur mycket du kan öka ditt utbud. Till exempel när Naruto tränar med Kakashi och även när han kämpar med reinkarnerad Zabuza säger han "Jag har inte så mycket chakra som du". Karaktärer med tailed djur har en jävla nästan oändlig tillgång eftersom de varelser de har i sig har jävla nästan obegränsade leveranser.

Ja, chakratillförseln för varje individ kan växa genom träning. Men kommer att begränsas av genetik.

Låt oss ta en titt på vad chakra är.

Chakra skapas när två andra energiformer, gemensamt känd som ens "uthållighet", formas tillsammans. ~ Naruto-wiki

Med den första formen Physical energy (身体エネルギー, shintai enerugī) och den andra är Spiritual energy (精神エネルギー, seishin enerugī)

Genom att träna en fysisk kropp och mental styrka kan chakrapoolen ökas.

Genetik spelar dock en borgmästarroll. Eftersom vissa människor, som till exempel Naruto, bara har en mycket stor pool från början. Och även med mycket träning skulle någon som Ino aldrig kunna nå samma chakrapoolstorlek.

Denna gräns observeras bäst med Rock Lee, eftersom hans genetik begränsade sin tillväxt på andlig energi, försöker han övervinna den genom fysisk energi.

Det är också möjligt att indirekt förbättra sin chakrapool genom Chakra-kontroll. Det expanderar inte själva chakrapoolen direkt, men gör det möjligt för en användare att göra mer med samma mängd chakra.