Anonim

Jungle Journeys: My Ayahuasca Awakening At Soltara (Part One) # 262

Till och med tanke i det första avsnittet använde Ikaros sina kort för att tillgodose varje enskild önskan hos Tomoki, vilket gjorde att det ser ut som världens ände, då minskas användningen av dessa till två gånger (jag kanske har glömt en eller två förekomster ( s)).

  • Avsnitt 2: Inte avsiktligt när Tomoki vill få Soharas underkläder att flyga bort såvida det inte är underkläderna Tomoki vill ha;

  • Avsnitt 4: Sohara lånar ett kort från Ikaros för att få alla trosor i Tomokis hus att explodera, Tomoki borde titta på dem eller röra vid dem.

Varför använde Tomoki inte fler kort för att ge honom det han ville?

Även om du tar ifrån dig möjligheten att förstöra / neutralisera kaos med en enda önskan, kunde han ha använt det i några liknande utgåvor av den ovan nämnda. Precis som ett exempel:

I avsnitt 9 upptäcker Tomoki en erotisk DVD vid en monter, men har inte råd med det eftersom Ikaros bröt något annat föremål.

Det skulle vara logiskt från Tomoki att använda ett kort för att skaffa denna DVD.

I avsnitt 2 kan Tomoki inte använda korten för att stoppa det, för en mästares val är absoluta. Kort kan inte ångra vad andra kort har gjort. Och i mangan står det att du inte kan använda samma transport två gånger, det är också anledningen till att tomoki har en begränsad summa pengar, även om han fick så mycket i det första avsnittet.

Och om du tänker nu att det i det första avsnittet inte var så, de gjorde det till en dröm, de ångrade inte kortet.

Avsnitt 4: av samma anledning, och Tomoki hade inga kort nära sig för att teleportera bort eller något liknande.

Avsnitt 9: Även om Tomoki är en pervers, skulle han aldrig göra Ikaros för att göra pervertet Stuff, så han vill inte att hon ska få DVD för honom

Författarna tänkte faktiskt på dessa saker, men du ser det bara om du läser mangan, för i anime finns det för många scener som häxan inte finns.

9
  • Hoppas att mitt svar var till hjälp och ledsen för den dåliga engelska: D.
  • Jag är inte säker på att få det, för Tomoki önskade att allt som hände i avsnitt 1 bara var en dröm, ändrade det kortens natur? Nämner de förändringen i mangan? :) Också "Han skulle aldrig vilja att Ikaros skulle göra perversa saker", även i ep1 använde han Ikaros-kort för den här typen av idéer, men som @thePiGrepper föreslog är det möjligt att "Tomoki lärde sig att han inte borde använda kort för triviala saker. Intressant anwser tho!
  • Det förklaras bättre i mangan, och nej det förändrade inte kortens natur: Tomoki satte bara allt till en dröm, han ångrade inte eller ändrade vad som hände. Jag tror inte att du såg säsong 2 och filmerna, så fortsätt och titta på den, då kommer du att inse att tomoki inte vill att Ikaros ska göra någonting pervers själv. Han älskar Ikaros (inte i Jag älskar dig, låter vara tillsammans för alltid) från djupt ner i sitt hjärta, och han vill att hon ska vara ren. Det är också därför han under säsong går till detta tempel, saknar sak för att rensa upp sinnet. Hoppas du förstår vad jag försöker säga. Ps SoNoOt är MyFavAnime: D.
  • Ja, du har rätt i tempeldelen. Det som stör mig är delen om att inte använda kortet två gånger medan de gör det hela tiden med samma kort i första avsnittet. Och ja det är en fantastisk!
  • Jag menar inte att de inte kan använda de nya kortmodellerna två gånger. Om du tittar på de saker som korten gör som "magiska trollformler", kan de inte göra samma stavning två gånger. Men vissa kort (de nyare modellerna) kan göra mer än en besvärjelse.

Tja, jag tror att många kan vara överens om att SoraOto är en serie som visar en komediesida och en seriös sida, och ibland (många gånger faktiskt) tjänar de komiska delarna, som till exempel det första avsnittet, i bästa fall för karaktärsutveckling och i värsta fall bara för skratt. Det mesta av den information som kastas på oss i komediedelarna används inte riktigt på de allvarliga delarna, särskilt inte när det gäller tomtlösning. Jag personligen tycker att det bara är författarens beslut att INTE göra detta.

Jag tror också att Tomoki i slutet av avsnitt ett lärde sig att han inte borde använda korten för triviala saker, särskilt efter allt som hände i det första avsnittet. Kanske var det faktiskt författaren som uppgav varför allt inte skulle lösas med en deus ex machina-liknande enhet.

4
  • Ja jag antar att du har rätt för den första delen, letade bara efter om det fanns en "rationnal" förklaring :) Även om du inte kan använda synapsen mot sig själv, i DVD-exemplet jag gav hade det fortfarande varit möjligt tho!
  • hmm, ja det stämmer, det skulle ha varit möjligt. men jag tror att Tomoki i slutet av avsnitt ett lärde sig att han inte borde använda korten för triviala saker, speciellt efter allt som hände i det första avsnittet. Kanske var det faktiskt författaren som uppgav varför allt inte skulle lösas med en deus ex machina-liknande enhet.
  • "Tomoki lärde sig att han inte borde använda korten för triviala saker." Det är faktiskt en bra idé, du borde lägga till den på svaret!
  • Ok, jag lade till den sista delen och raderade den andra anledningen eftersom den inte tillämpades på just ditt exempel.