Anonim

Problemet med probiotika.

Månhypergatan som förstördes för 15 år sedan under Heaven's Fall sägs stränga Vers Knights på jordens bana.

Det är osannolikt att det inte finns några obemannade fartyg som transporterar förnödenheter till Vers hemvärld (Mars) och skiljer sig från Vers gjuterier till frontlinjen (jordens omlopp).

Men med tanke på rymdteknikens omfattning är det inte otänkbart att vissa människor (vanliga människor) inte skulle resa flera månader för att komma från jordens bana till Vers (Mars).

Att adelsmännen i Vers anser sig vara strandsatta på banan för att de inte skulle underkasta sig denna hårda resa, OK.

Men reser människor fortfarande till och från Vers efter Heaven's Fall? Finns det någon referens från kanonmaterialet?

0

Vi fick reda på strax i början av avsnitt 1 (runt 0:22) att Asseylum själv lämnade Vers bara två månader före showens början, vid vilken tidpunkt hon befinner sig i en omloppsbana på jorden (i Cruhteos slott). I avsnitt 21 ser vi också att Klancain (Cruhteo Jr.) har kommit från Vers för att träffa Slaine.

Så transitering från jorden till Mars utan Hypergate måste verkligen vara möjlig, men detta säger naturligtvis ingenting om hur utbrett det är.

Jag antar att detta också berättar en sak till - det snabbaste transportsättet från Mars till jordens omlopp måste ta någonstans under två månader, vilket är betydligt snabbare än alla för närvarande föreslagna sätt att få människor till Mars.


Om vi ​​vill titta på marginellt mindre kanoniskt material: den andra volymen av BD: erna kom med en kort manga med titeln "Aldnoah.Zero Extra Episode 01", som visar Slaines liv direkt efter hans fars bortgång, inklusive att han tagits in av Cruhteo.

Här lär vi oss att Orbital Knights (eller åtminstone Cruhteo) och deras följd kommer till Vers så ofta i affärer.

Överst till vänster: Asseylum frågar Cruhteo, "Du hade kommit till Vers?"; nedre högra panelen: Cruhteo svarar: "Jag hade en mindre sak att ta hand om."

1
  • Dom kan MANIPULATE GRAVITY för att gråta högt (bokstavligen). Tack också. Jag tappade verkligen början på det första avsnittet.