Anonim

Hur gagnar Shiva Yantra dig? | Neeta Singhal

Varifrån kommer allt chakra som behövs för den återupplivade shinobi? Det kan verkligen inte komma från hjulet, eftersom storleken på det chakra som används för tekniker är enorm. I Kabutos fall kontrollerade han flera Edo Tensei-shinobi samtidigt. Så alla chakra som de använde kunde inte komma från honom.

Också när Madara pank Edo Tenseis kontrakt nämnde han om "obegränsat chakra". Var kom chakrat ifrån?

Det finns en begränsad mängd chakra, men chakra fylls på så snabbt vilket gör det till synes gränslöst. På samma sätt är kroppsregenerering också snabb i Edo Tensei-form.

Alla regenererar naturligt chakra. Edo Tensei-människor regenererar i snabbare takt. Vi vet dock att chakra är begränsat, för Mizukage var tömt och trött efter att ha använt sin oändliga explosionsjutsu - Joki Boi

6
  • Det kan teoretiskt vara gränslöst eftersom de är odödda. Komplett chakraavlopp skulle normalt få en person att dö.
  • Tja. De dödliga jutsus som används av de reinkarnerade kräver en viss stor mängd chakra. The Steaming Danger Tyranny är en sådan jutsu. Så om de reinkarnerade måste använda en chakrabeskattningsteknik, kan han inte göra det med den tilldelade begränsade mängden chakra. (Hur mycket chakra kan Kabuto tilldela varje ET-shinobi?)
  • @EroSennin Så som jag förstår är att varje shinobi har sin maximala chakrakapacitet C. Det betyder att deras maximala mängd lagrade chakra ska vara C och aldrig överstiga C under normala omständigheter. Med Edo Tensei-kroppar får varje shinobi använda upp till C i vilken teknik som helst och sedan har de snabba återhämtningshastigheter som gör att de kan regenerera chakra i en omänsklig hastighet. Kabuto kan tilldela någon att ha C-belopp eller mindre.
  • @krikara Okej. Men hur får Kabuto så mycket chakra att leverera och tilldela de reinkarnerade? Han reinkarnerade alla dessa shinobi och dessutom, Madara. Eller ta Orochimaru. Han reinkarnerade de tidigare 4 Hokage. Jag tvivlar på om Orochi kan tilldela hälften av Hashiramas reserver om han "tilldelar det själv". Så hur görs så mycket chakra / genereras inom ET-shinobi?
  • @EroSennin Liksom Pains yttre väg behöver Kabuto bara chakra för att initiera uppståndelsen. När själarna är i respektive Edo Tensei-kroppar regenererar dessa kroppar på egen hand. Det är därför Kabuto kan dö och de uppståndna människorna kommer fortfarande att leva. Kabuto levererar faktiskt inte chakrat till varje individ och matchar inte heller deras startchakra. Han använder bara chakra för att utföra jutsu.

Jag vet att jag kommer till det här sent, men jag har svar på det här. Det finns ett efterliv i Naruto-universum. Flera tekniker, inklusive Reaper Death Seal och Nagatos återupplivningsteknik, nämner detta. Baserat på namnen och effekterna av dessa tekniker tror jag att Naruto-universum har ett enda efterliv som heter Hell.

Baserat på uttalandena från återupplivade Edo Tensei-offer verkar helvetet inte vara en dålig plats, så det är troligt att namnet inte är representativt för kristet helvete. Jag tror att de andra svaren är rätta, chakrat kommer från den påskyndade onaturliga förnyelsen som de återupplivade besitter.

Men jag tror att energin för att bränna den regenereringen kommer från detta helvete. Det är ett icke-problem, eftersom chakra inte riktigt följer några lagar om energibesparing, men om det gjorde det kunde helvetet så småningom ta slut på energi.