Anonim

Mad Max: Fury Road - (Godzilla: King of the Monsters Style)

Ofta i anime ser jag ett seriöst avsnitt accentuerat av en grov, allvarligare, mer gammal skola, animationstyp. Det kommer att finnas många animeringsramar och animationen kommer att vara väldigt flytande. Vanligtvis görs detta inom en lättsam anime, förmodligen för kontrast med showens huvuddel. Exemplet jag har är inte det bästa, men ger dig en uppfattning om vad jag pratar om.

Öppningsscenen för Golden Boy har en väldigt seriös känsla och går sedan in i den vanliga stilen för anime. Detta är en skärmdump av doften i öppningen som jag hänvisar till:

Denna YouTube-video har öppningen, och de första 3 sekunderna är den mest "seriösa stilen" för öppningen. Observera att dessa klipp av animering inte alltid är visuellt mörka så här (till exempel har en svart bakgrund.) Jag tror att den här konststilen oftare förekommer när man skildrar fantasyanime, men jag är inte säker.

Finns det ett namn för denna animationsstil? I slutändan skulle jag vilja leta efter anime som använder denna animationsstil hela tiden, så jag letar efter något jag kan använda för att söka efter The Internets efter (aka ett sökord).

Om jag kan tänka mig ett annat exempel kommer jag att redigera den här frågan för att lägga till den.

1
  • Jag vet inte om den stilen har ett namn, men försök leta efter actionprogram från 80-talet och början av 90-talet. Det är där du mest hittar det.