Anonim

Fairy Tail Zerø Anime Episode 7 (97) フ ェ ア リ ー テ イ ル Mavis X Zeref Black Wizards !! Recension

Hur blev Zeref förbannad? Vissa tror att det var Mard Geer. Jag är så ledsen att trampa på den avhandlingen, men Zeref skapade Mard Geer och det sägs att E.N.D, jag menar Natsu, är den starkaste demonen som så råkar vara Zerefs bror.

Jag tänkte att kanske Natsu förbannade Zeref, men Natsu var ute och sökte världen efter sin fosterförälder Igneel, eller hur? Då trodde jag att kanske Mavis förbannade honom? Inte heller sant, för i den lilla flashbacken hade Zeref redan dödsförbannelsen när han träffade Mavis och Mavis är alldeles för söt! Ja, några av er kanske tänker "Mavis är Fairy Tatican och hon har vunnit många krig" men jag är en Zervis-avsändare, förlåt!

Då fick jag mig att tänka: minns någon den viktiga detaljerna (det hände snabbt men inte tillräckligt snabbt) att Zeref 'bodde' med alla munkarna, så kanske de förbannade honom? Så då gjorde jag mina undersökningar och vissa munkar är, umm jag vill inte skriva onda, umm BAD. De flesta munkarna tillbad då. Jag såg mycket religiös anime! Så det visade sig snart fel.

Japp, jag kan inte svara på min egen fråga. Jag undrar om Hiro Mashima ville att vi skulle tänka detta?

1
  • Relaterat: Vem förbannade stackars Zeref?

Zeref experimenterade på förbjuden magi som gav honom den motsägelsefulla förbannelsen. Så ju mer han värdesätter livet, desto mer okontrollerbar blir hans makt. Och när han inte värdesätter livet, desto mindre destruktiv blir han.

Samma förbannelse hände med Mavis som också använde den förbjudna magin. Så i princip förbannas alla som experimenterar eller bedriver svart magi med den motsägelsefulla förbannelsen.

1
  • Arigato Mr! Varför tänkte jag inte på det, men Arigato x 10!

Som Richard Thomas sa, forskade Zeref och experimenterade med förbjuden magi för att återuppliva Natsu. Det var den här forskningen som gjorde Ankhseram ilskad, guden som (såvitt jag vet) munkarna dyrkade. Det var Ankhseram som sägs ha förbannat Zeref med motsägelsens förbannelse, som också kallas Ankhseram Black Magic. Detta anges i kapitel 436 i mangan.