Anonim

Baby elefant som kastar ett tantrum

Vissa människor säger att det är en falsk Super Saiyan Gud, andra säger att det är en Super Saiyan Gud 2, medan en annan grupp människor säger att det är något annorlunda. Finns det någon officiell information om vad det är exakt?

4
  • Menar du i manga eller anime? De skiljer sig lite, även om jag inte tror att någon av dem verkligen anger.
  • Så vitt jag minns har de inte nått den nya omvandlingen i mangan. Är inte det sista mangakapitel 17? Det slutar med att Goku besöker Zeno sama vilket händer före Trunks nya omvandling
  • Trunks har visat vad som kan vara en ny transformation i mangan. Han matchade SSJ3 Goku medan han stannade på SSJ2-nivå strax efter att han återvände från framtiden. Inget utöver det, som du säger.
  • Jag tror att det bara är en stark SSJ2. Kom ihåg att Vegita i SSJ2 sägs överträffa Goku SSJ3 i det ögonblick han blev arg för att Beerus slog Bulma, så det är möjligt för en saiyan i SSJ2 att vara lika stark eller starkare än en saiyan i SSJ3

Nåväl, det har äntligen ett officiellt namn för omvandlingen. Det kallas (S p Saiya-jin Ikari) som betyder Super Saiyan Rage eller Super Saiyan ilska. Formen gör sitt första uppträdande i Dragon Ball Z: Dokkan Battle och namnges ordentligt i Super Dragon Ball Heroes.

Dragon Ball Z: Dokkan Battle



Super Dragon Ball Heroes

2
  • någon info om hur kraftfull den är?
  • @Pablo Den totala kraften anges i Super Saiyan Rage wikia-sidan. Du kan dock lära dig mer om DBS-skalning på YouTube.

Nej från och med idag 11/4/2016 finns det inget namn eller verklig förklaring till vad det är eller hur det fungerar. Jag misstänker att det kommer att avslöjas mot slutet av den nuvarande bågen.

Eftersom Kaz Rodgers påpekar korrekt, finns det ingen universumsförklaring ännu. Vi kan dock försöka göra några antaganden.

För att förstå Trunks 'transformation måste vi gå tillbaka och se över tiden då Vegeta blev Super Saiyan Blue (SSB). Först förklaras det att det enda sättet en Saiyan kan få Gud Ki på är att utföra ritualen med 5 Super Saiyans som de gjorde i början av den nya serien. Så hur gjorde Vegeta det? Hans första omvandling till SSB händer efter att han har tränat med Whis och Beerus i 6 månader. Därför är det möjligt att några av Whis och Beerus 'God ki har gnuggat på Vegeta efter att ha tillbringat så mycket tid med dem.

Nu tillbaka till Trunks. Med samma resonemang kan vi anta att en del av Vegetas och Son Goku's God ki diffunderade i trunks. Men till skillnad från Whis och Beerus är de inte gudar och därför kunde Trunks bara få en del av Guds ki men uppenbarligen inte tillräckligt för att driva upp till SSB direkt.

1
  • Personligen tror jag att han bara har lärt sig att använda någon klass av gud ki bara genom att titta på Vegeta i sin kamp med honom. Precis som han lärde sig Mafuba genom att titta på, och förmodligen också Galick-ho och andebomben (som han kunde ha lärt sig om händelserna i filmen Super Android 13 hände i viss utsträckning). Eftersom många av händelserna i filmerna Battle of Gods och Fukkatsu no F faktiskt hände senare i serien är det möjligt