Anonim

OK Go - I Won't Let You Down - Officiell video

När Sasahara gör något mildt olämpligt i Tachibanas närvaro, som att spela videospel under skrivbordet eller läsa en manga medan han ska arbeta med någon form av skoluppgift, reagerar Tachibana ur proportioner och släpper ut en spärr av dödlig eldkraft, men han reagerar inte ens på det. Vad ska detta betyda?

2
  • Jag tycker att du försöker lite för hårt för att hitta djup mening i Nichijou - det är en av de här showen där saker bara är är, ofta utan rim eller anledning. Varför är ingen någonsin nyfiken på Nanos skruv? Varför är Hakase ett geni? Vad är det med den flytande nudlarna? Och allvarligt, fotboll? Det är surrealistiskt komedi för dig.
  • @senshin det finns gags som uppenbarligen är löjliga och för surrealistiska för att ha en mening, men vissa är hyperboliserade reaktioner som verkar vara vettiga.

Det beror på att Tachibana är en Tsundere, hon fick till och med sin egen slangterm av det på grund av sin extrema tsundere attityd, kallad GUNdere.

Misato Tachibana är en persikhårig gymnasieflicka som i allmänhet agerar kallt mot Koujirou när han gör något som påminner henne om hur hon gillar honom, eller helt enkelt gör någonting alls. Hon är medlem i Kendo-klubben.

Misatos känslor materialiseras vanligtvis som överfall med olika vapen och tunga vapen som kommer från ingenstans, vilket Koujirou mirakulöst överlever trots att han skadades och bara blir vit av dammet. I verkligheten har Misato känslor för Koujirou, men på grund av sin tsundere attityd förnekar hon ständigt sina känslor och skjuter Koujirou. Hon lyckas på något sätt alltid spåra allt tillbaka till Koujirou i konversationer, även när han inte var inblandad i det, vilket ledde henne till att förneka anklagelser, som äktenskap och barn, som ingen sa. - Wiki