Anonim

Sakura och Inos barndomsminnen

I Cardcaptor Sakura finns det något som liknar en transformationssekvens där Sakura kallar på nyckelns kraft, och den förvandlas till personalen och hon snurrar den som en stafettpinne. Här är en bit av det:

Du kan se hela sekvensen jag pratar om i den här YouTube-videon. Det fortsätter också att visa samma sekvens på många språk.

Normalt skulle jag förvänta mig att sådana omvandlingar skulle göras en gång och bara återanvändas efter behov eftersom (AFAIK) magiska tjejer vanligtvis förvandlas till samma kläder. Men i Sakuras fall stannar hon i vad hon redan har på sig, så det kan vara pyjamas, en skoluniform, avslappnade kläder eller vilken galen outfit Tomoyo designar för henne.

Jag är väldigt nyfiken på hur detta görs. Nyckelns magiska effekter och skott kunde återanvändas, men Sakuras rörelser ser väldigt lika ut varje gång trots klädbytet. Det är inte en lång sekvens, men det ser fortfarande bra ut, och jag kan inte föreställa mig att det var lätt (eller billigt) att ständigt producera nya med olika kläder.

Hur skapades dessa scener?

1
  • Är hur håret rör sig identiskt? Om ja, föreställer jag mig att de använder olika lager för hennes kläder. Om inte, kan det bara betyda att de helt enkelt ritade om hela scenen