Anonim

Hur man ritar Sailor Saturnus från Sailor Moon steg för steg ❤ Draw Princess

I mangan hamnar Oibore i det fallna distriktet (slumområdena) och avslöjar vem han är när han frågas varför han hjälpte Kenshin genom att berätta för folket där att det var hans döttrar make som var där när hon dog. Men hur visste han det? Kenshin var en topphemlig mördare och hans identitet hölls hemlig för de flesta av allmänheten. Hur visste han ens att de gifte sig (det hände i bergen borta från någon annan) eller Tomoe dog medan kenshin var där (de enda människor som skulle veta, kenshin dödade och kanske de högre imperialisterna)?

Det uppgavs att han övergav familjen efter att hans fru dog så att han inte skulle ha haft någon kontakt med henne eller Enishi. Enishi möter honom inte ens förrän efter hans kamp med Kenshin, även då antyds det att han inte riktigt vet vem han är.

1
  • så Kenshin dödar någon pojkvän och den gifte sig med någon. . . Yandere mycket: v

Tomoe visste att Kenshin var hennes fiance mördare. Hon flyttade till Kyoto, desperat att hitta honom. Så vi kan anta att resten av familjen visste om Kenshin också.

När Kenshin dödar levererar han "Tenshu", en signatur för brotten, som identifierar fraktionen som är ansvarig för morden. Kenshins rykte bland Ishin Shishi och deras fiender ökade (kom ihåg att Shinsen Gumi har en fysisk beskrivning av honom innan han faktiskt träffade Kenshin).

Så Yukishiro vet att hans dotters fästman dödades av mördaren av Ishin Shishi, och senare blev den mördaren berömd känd med en man med rött hår och 2 ärr över hans vänstra kind. Även om Kenshins namn var okänt för de flesta, blev hans utseende och skicklighet en legend.

Hur skulle han veta om Tomoes bröllop? Hon skrev till Enishi när de en gång flyttade nära Ootsu. Det är därför Enishi möter dem på berget (och han vet redan att Kenshin är ansvarig för hennes fiance död). Vi kan anta att Tomoes far lärde sig om hennes bröllop från Enishi.

Källa: Manga + OVA Rurouni Kenshin Tsuioku Hen

Isika killen som rensar upp efter Kenshins mord är en spion. Han vet allt om Kenshin. Han försöker också försvaga Kenshin emotionellt för att få honom dödad när han går efter Tomoe.