Anonim

Zoo Keeper (DS) Playthrough - NintendoComplete

ODM gör att människor blir luftburna, ser fantastiska ut och bidrar till kampen mot paradisets fiender. Men hur mycket väger det? Människor springer ständigt med det så jag antar att det inte väger så mycket, men jag tror inte heller att det är så lätt.

8
  • Det angavs aldrig IIRC. Allt utöver det skulle vara rent spekulation.
  • Vad betyder IIRC?
  • IIRC - Om jag minns rätt ...
  • Stålet är superlätt, eller hur? och gasen är tyngre än luft som anges av skabbangreppet på titan före hösten. Men hur tungt är stålet?
  • Som jag sa var det aldrig specificerat så om inte mangaka avslöjar det, skulle vi aldrig veta. Vi kan bara spekulera. De använda materialen (järnbambu och ultrahårt stål) är båda fiktiva och diskuterades aldrig djupare, så det finns inget sätt att veta hur lika eller olika de är i verkliga material.

Liksom få personer som nämnts i kommentarerna gavs inte författaren informationen till oss. Men även om vi någonsin har fått den informationen från Isayama, skulle det fortfarande bara vara hans spekulation

Det finns en fan-made ODM, du kan titta på den på youtube. Vikten av det var 6,6 pund, men jag tror att mer professionell ODM-utrustning skulle vara tyngre. Men för spekulationens skull kan vi säga att 6,6 lb är nedgränsen för ODM-vikten.

https://www.youtube.com/watch?v=dUr452RXJgw&feature=emb_title

Så jag försökte ta reda på vad som är den övre gränsen. Hur som helst, det faktum att de kan springa i detta ODM-redskap är faktiskt mycket viktig information. Soldater kan springa med full utrustning, eller hur? Jag googlade att amerikanska soldater bär i genomsnitt minst 97 pund, faktiskt mer än medeltida rustningar lol. Men jag tror inte att det är någon tillförlitlig information, för soldater bär massor av utrustning och ODM-redskap har inte mycket utrustning - det måste vara så lätt som möjligt. SÅ kanske en inbördeskrigssoldat? Han var lättare, han bar cirka 60 kg.

Men att säga att ODM väger något mellan 7 och 60 pund ... det är fortfarande inte tillfredsställande svar.

Så jag försökte ett annat tillvägagångssätt. Jag försökte hitta syrgascylinder som liknar den som används i ODM-redskap. https://qd-ruiming.en.made-in-china.com/product/oBaQnSjTVLRE/China-Competitive-Price-Portable-Oxygen-Cylinder-with-Valve.html den väger 2,8 km (cirka 6 kg) ( minsta) Vi behöver två, så det är ungefär 12 kg

Tydligen medeltida svärd i normal storlek väger 2,5-3,5 pund. http://www.thearma.org/essays/weights.htm#.X_DRzzSg9aQ Eftersom vi har 8 blad och 2 lutningar ... kan vi säga att vi har 2 full vikt 3,5 kg och 6 blad med en vikt av 2,5 kg 2x3,5 = 7. 6x2,5 = 15. 7 + 15 = 22 kg

Låt oss lägga till alla ränder (jag skulle säga max 2 pund) och mekanismen - 3 pund.

Så min gissning är 12 + 22 + 2 + 3 = 39 pund

SLUTSATS: Jag spekulerar i att ODM: s vikt är 39 kg. Jag kanske har fel, men det är definitivt något mellan 6,6 kg och 60 kg.

MEN IGEN, det är bara en spekulation och inget mer! x)