Anonim

INTERNATIONELL DRIVE 4K DJI OSMO POCKET

Det finns många anime-fans över hela världen, och Japan främjar branschen för att öka turismen.

Men jag är inte medveten om animationsstudior som tillåter besökare. Jag är säker på att många besökare vill kika in och se hur det är - kanske inte arbetsområdena, men de allmänna omgivningarna och gå-ons.

Jag har märkt att en resegrupp gör en sådan resa - men för resenären som går utan en guidegrupp - finns det några alternativ?

1
  • Det är inte nödvändigtvis animering, men det finns en studiopark i Kyoto-tema som de gamla dramaerna du kan hitta på TV, det är också scenen där några av dem spelas in. Du kan byta till trä tofflor och kimono vid ingången och du kan hitta slumpmässiga svärdstrider som händer genom att gå runt.

Jag var där med min college-japanska för några år sedan och vi fick en rundtur i en produktion IG-studio. Alla var super trevliga och det var inte turistiskt. Vi fick också några slumpmässiga swag (manga, telefonväskor, stift, glasdukar, telefon charmar, etc.).

Vår professor gjorde hela planeringen, så jag är inte riktigt säker på hur du går för att få den inställningen tyvärr. Fortfarande något att titta på dock.

Sidanot, jag tror att det också kan ha funnits runt en massa sake bryggerier som hade några coola turer (och prover).

Studio Ghibli museum

Studio Ghibli-museet i Tokyo är öppet för allmän rundtur för mig och förmodligen även för andra regioner måste du boka tre månader i förväg för att köpa biljetter.

2
  • 8 Jag är ledsen, men berättelsen om 3 månader är inte allmänt giltig. Jag har varit där (juli 2009) och köpte biljetterna två dagar i förväg.
  • 3 biljetter blir tillgängliga tre månader i förväg, men beroende på när du besöker kan du ha mer eller mindre turbokning närmare datumet.

Kyoto animation har en butik strax under ett av sina arbetsområden. Du behöver inte ens boka tid för att besöka den! Det brukade erbjuda en dedikerad turné som gjorde det möjligt för besökare att titta på animatörer måla genomskinlig plastfilm men den tyvärr avbröts. Butiken har föremål relaterade till dess karaktärer och till och med ett detaljerat häfte om hur de gör animerade filmer.

Om du går till Studio Ghibli Museum kan du se ett par filmer som Hayao Miyazaki gjorde exklusivt för själva museet. Han stannar också ibland och är en mild och väl talad man. Min vän träffade honom en gång när han semester där med sin fru, så om jag någonsin får chansen skulle jag gärna vilja åka dit själv! ♥