Anonim

Ny Coco Mama Fresh Gata: Sarap ng Unang Piga #Gatabilib

Jag har följt mangan av Svart klöver och hittills efter några månader fick jag veta att det pågår en anime-anpassning för denna serie.

När det första avsnittet kom var jag för upphetsad över att det började i anime men efter 1 avsnitt säger det att statusen är klar.

Så varför det släpptes bara 1 avsnitt för Svart klöver? Är det sant att statusen är klar? Förväntar vi oss också fler avsnitt i framtiden?

1
  • Jag letade efter svar också. Så bara det speciella avsnittet? Denna manga är för bra för att inte animera, påminner mig om Naruto "My way of magic" lol. Men anime är fantastiskt hoppas att de gör massor av årstider och visar sig vara en populär anime-serie.

Din förutsättning för frågan är fel!

Det animerade avsnittet är INTE en serie utan snarare en enda "Special Episode" buntad med den 11: e volymen i mangan. Detta nämns lika mycket på MAL-sidan för avsnittet. Afaik, det anpassar det första kapitlet i mangan. [Bekräftad i kommentarer]

https://myanimelist.net/anime/33950/Black_Clover

Avsnittet "Black Clover" visades på Jump Festa 2016 den 27 november 2016. OVA samlades senare med manga 11: e volymen, släppt 2 maj 2017

I december 2016 hölls samtal om en TV-anpassning av denna anime som ska släppas 2017, men eftersom bara OVA har släppts kanske de testar vattnet med OVA-utgåvan. Hela seriens anpassning har "inget officiellt datum ännu". Här är ANN-sidan för samma - Black Clover av Studio Pierrot - ANN. Relevanta detaljer.

Medan Viz Medias Weekly Shonen Jump Twitter-konto ursprungligen uppgav att anime skulle sändas 2017, redigerade Twitter-kontot senare uttalandet och sa att anime "inte har ett datum ännu."

Således har Black Clovers TV-anpassning inte ett datum ännu, men ska släppas i slutet av 2017 - början av 2018.

UPPDATERING: Som förutspått sänds Black Clover säsong 1 i höst! Njut av :)

1
  • 3 Enligt japansk Wikipedia, ja, det anpassar det första kapitlet i mangan.

Animeserien kommer att släppas i oktober 2017 någon gång. (Källa: Crunchyroll)

Inte för långt borta, men fortfarande ett tag bort. Kan inte vänta på det dock. Hoppas det här hjälper.

(Sidanot: Denna show kommer att sprängas efter sin första säsong. Mangaen är redan ganska stor.)