Anonim

Gratis Windows 10-tema \ "OS-tan \"

Kommer det att finnas ett sätt att skaffa det som Windows 7? Är det till och med installerat på någon persondator i Japan?

Jag märkte att Windows 8 OS-tan-temat också verkar otillgängligt, så jag antar att detta är meningslöst. Men vad är poängen med att meddela dem om ingen kan använda den?

8
  • Frågan har inget att göra med anime
  • Så konstruktivt och fullt av idéer ... Jag lägger till mer: animenewsnetwork.com/interest/2015-08-06/…
  • @SWard: För vad det är värt såg jag nyligen en ID-begäran om OS-tan som inte mottogs dåligt. Som sagt, jag röstade för att stänga ändå, eftersom det läste som om det frågade om framtida oanmälda händelser (och inte något som "har några meddelanden gjorts ännu").
  • @SWard OS-Tans, att vara är lika on-topic som Vocaloids. det är bara att det inte finns så mycket du kan fråga om dem eftersom de är rent reklam och det är inte som att Microsoft kommer att börja producera Manga med dem (men om de gjorde det kommer jag fortfarande att gråta på grund av XP-tan)
  • @ J.L. det finns egentligen inget sätt att veta om ett OS-tan-tema görs förrän det görs eller Microsoft meddelar det tidigt, tidigare versioner av windows med en är ingen indikation med tanke på att Microsoifts teman är skit till att börja med och du behöver en massa tredje partiprogram, bibliotek och hack för att få välgjorda teman och de är fläktgjorda och knappast bakåtkompatibla (eller till och med kompatibla med varandra om de inte delar samma installationsmetod)