Anonim

🔥NЕW SСRIРТ🔥COUNTER BLOX💥FRЕЕ🔥ТRІGGЕR ♦ SРЕЕDНАСK & МОRЕ🔥

I ett stycke kan Luffy använda växlar 2-4 (jag vet från lite spoilers, jag är på Water 7-bågen och han har redan använt redskap 2), men hittills har jag inte sett någon annan djävulsk fruktanvändare använd redskap som Luffys. Finns det någon djävulsk fruktanvändare som använder redskap?

Du ställer fel fråga. Gears är bara namnet som Luffy gav till den extra användningen av hans unika paramecia-kropp, och därför är det tekniskt bara han som kan använda Gears.

Redskap 2

Luffy använder sitt elastiska hjärta och blodkärl för att öka blodflödet, vilket gör att han kan öka gränsen för sin kropp. Han kan röra sig mycket snabbt och öka styrkan. Det minskar dock hans uthållighet när han upplever mer trötthet

Kugghjul 3

Luffy pumpar luft in i hans ben, som också är av gummi expanderar och gör att han kan öka storleken och momenten på sina rörelser

Kugghjul 4

Här pumpar Luffy luft in i sina muskler. Detta gör att han kan använda Haki, samtidigt som han är tillräckligt elastisk för att undvika / studsa tillbaka attacker

Andra användare har sina egna speciella drag. Till exempel:

1. Magellan - täcker hans kropp med ett starkare gift (Venom Demon: Hell's Judgment)
2. Robin - Använda tusentals händer för att skapa större kroppsdelar inklusive vingar. (Gigantous Mano eller något)
3. Mr.3's Wax Suit (Champion Form)

Om de kallar sina speciella drag något annat istället för Gear N, förändrar det inte det faktum att de använder det fruktens förmåga på ett nytt sätt :)

OBS: All beröm till Luffy för att tänka utanför lådan, även om jag tvivlar på att han överväger effekterna av dessa handlingar innan han gör något, vanligtvis gör han det för att det är KYLT! : D

källa: http://onepiece.wikia.com/wiki/Paramecia; Anime / manga
Redigera: lagt till fler exempel.
Redigera 2: Med introduktionen av uppvaknande är det vettigt att lägga till att varje fruktuppvakning också blir unik. Således kommer Luffys version av uppvaknande och hur han använder den eller till och med rymmer den i sina redskap upp till hans uppfinningsrikedom. (Personligen vill jag att han ska använda en personal (som ung Goku), som kan utvidgas på grund av hans gummikrafter!)

Luffy är skaparen av Gears, och hittills i både manga och anime är han den enda kända användaren som använder den. I One Piece-wiki är den enda personen som kan använda Gears Luffy, och den enda anledningen till att han till och med kan använda redskap är på grund av hans Devil Fruit, Gomu Gomu Fruit. Wiki-citat:

Genom att utnyttja de unika fysiska förmågorna som hans Devil Fruit ger har Luffy uppfunnit tekniker som ökar hans hastighet och styrka på olika sätt, även om var och en har motsvarande fysiska nackdelar. Han hänvisar till dessa tekniker som Gears.

Sättet Gears fungerar (du kommer att se ganska snart för att de förklarar det i CP9-händelsen under striderna) är att Luffy pumpar blodet mycket snabbare än normalt, och hans vener exploderar inte för att han kan sträcka någon del av kroppen medan en icke-stretchig person försökte detta skulle deras vener explodera och orsaka omedelbar död. Därför kan ingen förutom Luffy teoretiskt lära sig Gears.

Gears är bara ett namn på hans tekniker. De kallas växlar i grund och botten eftersom han tvingar sin kropp eller djävul till sin nuvarande fulla potential. Om vi ​​går med den tanken kan vi säga att logia-djävulens fruktanvändare också använder "kugghjul" när de omvandlas till vätska (väl inte flytande men när de förvandlas till ljus eller sand eller eld etc). Det enda som alla användare av djävulsk frukt har är att vakna. Men eftersom du är i Water 7 arc kommer jag bara stanna här.