Anonim

Fonseca - Vine A Buscarte (Video Official)

Naturligtvis vet jag att häxakulten tänker använda Emilias kropp som ett fartyg för att återuppväcka Satella, men jag undrar varför? Kanske är det faktum att hon är en halvälva? Har kulten andra planer för henne? Har kulten några sätt att kontakta Satella? Och dessutom gjorde och gör, Håller Satella med dem?

Inte avslöjat ännu. Men det kan vara en tidsresa / tidslinjehistoria.

Varje gång Subaru dör är det faktiskt en parallell tidslinje. Satella är Emilia från en av dem ... utom i framtiden. Där Subaru gjorde allt "rätt" men dog.

Eftersom hon inte visste sanningen, reste Emilia tillbaka i tiden, så hon kan "rädda" Subaru från döden genom att få honom att komma tillbaka från döden, utan att medvetet skapa den situation som leder till hans död.

Från Wikia

Vissa människor, såsom Echidna Pandora, har hänvisat till Emilia som "häxans dotter", och Pandora nämnde också att hon var häxans blodlinje efter att ha sett sin makt och antydde någon form av koppling mellan två, men ingenting har förklarats.

Jag föll som om hon är Satella på grund av det enkla faktum att när Subaru frågade hennes namn för första gången sa hon till honom att det var Satella.

Min gissning är att Emilia bokstavligen är Satellas förseglade kropp, som återuppbyggde en annan själ i originalens frånvaro ...