Anonim

Kamado Tanjiro no Uta - ZA Instrumental Cover

Jag är bara uppe till avsnitt 10 av anime, men det verkar som om Nezuko inte har någon näringskälla alls, inte ens vatten. Vi vet att hon sov i två år och det sägs ge ett alternativ till mat / blod från människor. Men med munstycket till synes permanent och ingen mat eller vatten som någonsin konsumeras i showen, är sömn hennes enda energikälla?

Demoner

Detta är en av förmågan hos en demon; (du kan hänvisa till länken för att se andra förmågor)

  • Odödlighet: Demoner har evig ungdom och kan leva i århundraden, ibland ännu längre om de är otroligt starka. De kan inte dö på konventionella sätt, men kan dödas av solljus eller med en av Demon Slaying Corps special Nichirin Blades.

  • Växande kraft: Styrkan för en specifik demon beror nästan helt på hur många människor de har ätit, och de kan också växa sig starkare genom att ta emot ytterligare blod från Muzan, vilket är hur de tolv demonmånarna fick sin överväldigande kraft. Vissa demoner har dock en gräns för hur mycket de kan använda för att växa sig starkare, och de är kanske inte kompatibla med en högre mängd Muzans blod.

Att säga att demoner inte alls behöver äta människor för att överleva eftersom de är odödliga och de skulle bara göra detta för att de ville bli starkare så svaret är Ja, Nezuko tar sömnen som en form av näringsämnen för att upprätthålla sig själv men detta ger henne inte ytterligare kraft eftersom hon inte konsumerar människor, hon var bara utmattad och använde sömn för att kompensera för det.

Ja, för att få energi och återhämta sig efter skador sover hon och får ingen annan näring. Under Mount Natagumo-bågen i serien när hon skadas av en av demonerna som hon passerar ut för att återhämta sig (avsnitt 19).