Anonim

Topp 10 Hiroshi Kamiya Anime Voice Characters (Samma röst som Levi From Attack on Titan)

Så Araragi hoppar ut ur en portal och räddar Tsubasa från History Tiger medan han bär Kaiis dödande svärd ...

Jag trodde att det var efter att ha rest tillbaka till nuet (Mayoi Jiangshi) men han kom bara tillbaka normalt och han använde inte ens svärdet.

Jag har sett upp till Hitagi End och jag ser inte var den scenen passar in.

3
  • Tidslinjen mellan början av Mayoi Jiangshi och slutet av Tsubasa Tiger är en enorm röra. Se även: anime.stackexchange.com/q/4695/1908 (men var försiktig med spoilers).
  • @senshin Sätt det som ett svar så att jag kan acceptera det.
  • Enligt frågan senshin länkade berättelsen Shinobu Mail i Owarimonogatari Vol. 2 äger rum under denna tidsperiod, så svaret ligger antagligen där.

Du saknade ingenting; den andra säsongen anime visar oss aldrig vad som hände med Koyomi under Tsubasa Tiger-perioden efter slutet av Shinobu Time.

I romanerna finns det dock en tredje säsong av berättelser som äger rum under samma tidsram som andra säsongen. Den tredje säsongen har inte anpassats till anime ännu, även om det mycket väl kan vara i framtiden, eftersom de gjorde Tsukimonogatari mot mina förväntningar.

Suruga Devil är kronologiskt den sista historien i Monogatari-serien, men den tredje säsongen förklarar vad Ougis affär är och visar oss vad som hände bakom kulisserna under andra säsongen, inklusive vad som hände med Koyomi efter Shinobu Time. Jag har inte läst romaner från tredje säsongen, men enligt Bakemonogatari-wikien täcker historien Shinobu Mail från Owarimonogatari Volym 2 denna period. Det äger rum mellan Shinobu Time (som var omedelbart efter Mayoi Jiangshi, och också överlappade med Tsubasa Tiger) och Ougi Formula, den första historien om Owarimonogatari. Du kan läsa en grundlig sammanfattning av Shinobu Mail på wikien; Jag kommer bara att sammanfatta hur det överbryggar klyftan mellan Shinobu Time och slutet av Tsubasa Tiger.

I utbyte mot hennes hjälp under Shinobu Time ber Gaen Izuko Koyomi att hjälpa henne att hantera en gammal kai som verkar ha en koppling till Shinobu. Det var därför vampyrjägaren Episode var i stan för att träffa Tsubasa på gatan under Tsubasa Tiger: han anställdes av Izuko för att hjälpa till med det här jobbet. Izuko har också Koyomi kallar Suruga. Suruga möter Koyomi på Eikou Cram School. De har en konfrontation med den forntida kaiin, som slutar när Kako sätter eld på byggnaden. Shinobu och Black Hanekawa anlände under Tsubasa Tiger precis i tid för att se byggnaden brinna. Shinobu och Black Hanekawa slåss mot en konstig varelse i parken, varefter de separeras. Koyomi och Suruga träffar Shinobu. Det visar sig att den forntida kaii i samurai rustning är Shinobus första tjänare, nämns i Kizumonogatari. Efter en klimatkonfrontation med honom sätter Koyomi iväg med Kokorowatari för att rädda Tsubasa från Kako, vilket leder till slutet av Tsubasa Tiger.

Så det korta svaret är att Koyomi var på jobb för Izuko mellan Shinobu Time och den sista scenen i Tsubasa Tiger. Han blev uppslagen när han räddade Tsubasa eftersom han precis hade avslutat med en ny strid.

3
  • Hmmm, ser ut som att detta utelämnades i anime.
  • 3 @Maroon Det är från Owarimongatari, som är en del av den tredje säsongen, som ännu inte har anpassats till anime. Tredje säsongsromanerna verkar i stort sett ha sina tidslinjer sammanflätade med andra säsongen; Suruga Devil är kronologiskt den sista historien även när du tar med i tredje säsongen. Jag ska lägga till det i svaret eftersom jag kan se att jag var super oklar.
  • Owarimonogatari har nu anpassats till anime och innehåller berättelsen Shinobu Mail som sin tredje båge.