Anonim

【PMPresent】 ~ ๑✿ {SPICE!} ✿๑ ~ 『Grattis på födelsedagen Sneko !!』

I början av avsnitt 1 av Digimon Tri ser vi glimtar av andra generationens Digi-destined (Davis, Yolei, Cody och Ken; förlåt att jag bara känner till deras engelska dubbade namn) förstörs av det som ser ut som Alphamon.

Hikari och Takeru är tekniskt sett också andra generationens Digi-bestämda, så varför var de inte med Davis och resten när de konfronterade Alphamon?

2
  • Minskad till en fråga. Fråga de andra separat
  • Kan du ge en länk till videoklippet?

Nu när den sista filmen har släppts lär vi oss det

Daisuke och andra generationen DigiDestined upptäckte Yggdrasils planer snabbt, och var snabbt skickas på order av Himekawa. Som det visar sig placerade Herr Nishijima dem i den digitala världen på Himekawas order.

Under händelserna med det sista steget lär vi oss det

De är i den digitala världen, i ett slags livsuppehållande kammarrum. Det är det inte helt tydligt om de var på väg mot döden, eller om de medvetet var gömda där, men det antyds att de fick några fysiska skador. De överförs tillbaka till den verkliga världen som en döende handling av Nishijima, eftersom rummet de var i sprängde efter att de hade överförts.

Tyvärr har de inte alls så mycket under denna filmserie.

Hikari och Takeru är båda första och andra generationens Digi-bestämda, så de var förmodligen med den tidigare gruppen medan den senare gruppen förstördes av Alphamon. Annars är jag inte särskilt säker, och det är en fråga som kommer att besvaras i de närmaste filmerna.