Anonim

Tokyo Ghoul Root A Episode 10 東京 喰 種 ト ー キ ョ ー グ ー √ Review En recension - The One-Eyed Owl Attacks

I Tokyo Ghoul: Rot A, de visade Amon kollapsa och sedan lämnade Kaneki honom. Senare när Akira nådde honom började hon gråta. Men de bekräftade aldrig om han verkligen var död eller inte och de visar honom inte efter att han kollapsar.

Dog Amon in Rot A?

När det gäller huruvida Amon dog eller inte Tokyo Ghoul: Rot A är oklart eftersom de händelser du beskriver är allt vi får när det gäller Amons skada.

Men i Tokyo Ghoul: re manga:

Amon rapporteras "dödad i aktion" men hans kropp återhämtas aldrig. Senare upptäcks att Amon fångades av Aogiri och experimenteras med av Dr.Kanou. Han får namnet "Uggla 27" när han ärver Owls kagune, med en kakugen i hans högra öga. Precis som Kaneki, är Amon nu en halv-ghoul och är faktiskt inte död. Källa

1
  • 1 Tack för att du svarade på min fråga! Ditt svar har varit till stor hjälp.

Jag är säker på att han fortfarande lever.

Jag vet att detta inte är mycket, men i det nya avsnittet av Tokyo Ghoul: re, en lång man med svart hår som liknar Amon och bär en kappa ses när han räddade Saiko. Jag är verkligen övertygad om att det här är Amon. Vem skulle det annars vara och varför skulle de täcka över honom så mycket.

Han är död.

Det sägs i avsnitt 10, han dog av aktion av okända skäl under striden. Han blev knivstucken och dog den dagen.

1
  • Han märktes dödad i aktion, men hans kropp återhämtades inte, bara armen Kaneki skar av under deras kamp. Hans kropp som var nära armen försvann, men han levde innan han blev medvetslös, och därmed bekräftades det aldrig om han dog eller inte.