Anonim

Hur man får Flying Nimbus Dragon Ball Xenoverse 2

I Dragon Ball Super använde Goku super saiyan blue kaioken eller även kallad super saiyajin gud super saiyajin kaioken när han kämpade mot Hit. Med den här tekniken kunde han bli ännu tio gånger starkare. Men nu är han sämre än svart, och han har besegrats 2 gånger av honom, men han använder det inte som en sista resurs. Varför är det så?

4
  • förmodligen för att det var filler / non Canon i Manga, men vem vet. Goku Beat träffade genom att använda SSG-form, sedan strax före tidsstoppet, bytte till SSGSS, kastade Hit nog för en avgörande seger, även om han givetvis gav upp efter det som i anime.
  • ja nu använde han det bara igen
  • Ja, i Anime Canon kan han använda det, men det har naturligtvis fortfarande sina potentiella kostnader. Anime blir sönder mellan att följa vad Manga kommer att göra, och sin egen sak, och att det orsakar några ganska stora inkonsekvenser.
  • @Ryan För att vara rättvis, för Super, antingen följer mangan anime, eller så produceras de båda samtidigt (varken den ena följer den andra); Jag kommer inte ihåg vilken. Anime har faktiskt inte fyllmedel på grund av detta, för det behöver inte ge mangan tid att komma längre fram. Om jag minns rätt kommer Toriyama med berättelserna för båda, så deras skapare arbetar därifrån (förklarar skillnaderna mellan de två).

Det finns massor av nackdelar med att använda Super Saiyan Blue Kaio-ken:

  • Det har bara 10% chans att arbeta och 90% att misslyckas, vilket hade en chans att döda honom.
  • Goku kan bara behålla Super Saiyan Blue Kaio-ken x10 under korta perioder eftersom det sätter en stor belastning på hans kropp. Medan Potara-fusion kunde pågå i en timme.
  • Goku började drabbas av svåra muskelkramper när han drev tillbaka till basform och utvecklade försenad onsstörning av Ki-störning som inkluderar signifikant minskning av ki-kontroll och kapacitet.
  • King Kai varnade Goku att inte använda detta formulär eftersom användaren kanske inte kan bli starkare.

Men Goku använde Super Saiyan Blue Kaio-ken en gång för att undkomma Fusion Zamasus grepp och skicka honom flyga med en snabb spark. Goku lyckas förstöra Fusion Zamasus Ring of Light, men återgår snabbt till basform utan att kunna röra sig. Se här för mer information.