Anonim

Alex G - Sportstar (Official Audio)

Chrollo, ledaren för Phantom Troupe har en bok som innehåller alla de förmågor som han har stulit från andra Nen-användare. När han öppnar boken till en specifik sida där en förmåga finns kan han använda den förmågan.

Vi vet att vissa villkor behövs för att vara fullständiga innan en viss förmåga kan aktiveras.

Min fråga är "vilka regler är det som Chrollo behöver fylla innan han kan stjäla förmågan?"

För att Chrollo ska kunna stjäla en Nen-förmåga från en annan Nen-användare måste fyra villkor vara uppfyllda:

  1. Han måste bevittna Nens förmåga i handling med egna ögon.

  2. Han måste fråga om förmågan och besvaras av offret.

  3. Hans handflata måste röra vid handavtrycket på omslaget till Bandits hemlighet.

  4. Allt ovanstående måste slutföras inom en timme.

Chrollo kan bara använda en stulen förmåga när han har Bandits hemlighet öppen och på sidan med den förmåga han vill använda. Boken måste vara öppen och på den specifika sidan under hela den förmåga han väljer kan han inte stänga boken och ändå använda förmågan. Ref (Chrollo Lucilfer)

2
  • Saknar du inte något? Jag trodde att det är fem regel eftersom morfar till Killua sa denna gissning till Chrollo och i Chrollos-tankar verkar det som att gissningen var korrekt.
  • 1 @ OdracirPapa Under striden säger Zeno Zoldyck: "Han måste uppfylla fyra eller kanske fem villkor innan han kan uppnå det." Detta betyder att Zeno gissade på hur många villkor som behövdes uppfyllas. Han visste inte säkert att han bara använde sin kunskap för att ge en bra uppskattning av hur Chrollos förmåga fungerade.