Anonim

Varför Ao- och Kawaki-bågarna måste anpassas i Boruto-anime snart!

I Naruto (462 och 465) senaste fillerepisoder visar de Hagoromo och Indra med någon slags blixtnedslag som ser ut som Chidori. Så uppfann Kakashi det faktiskt? Eller kopierade han den tekniken precis som alla andra attacker och hävdade den som sin egen?

1
  • Din första mening svarar redan på frågan. Det var ett fyllmedel, en icke-kanon, så du kan inte använda det som en bas för att fråga om Kakashi var uppfinnaren eller inte.

Här är folkomröstningen från wiki:

Chidori skapades av Kakashi Hatake efter att han misslyckats med att tillämpa sin blixtnatur på Rasengan

Kanske i de nämnda avsnitten använder ninjan a variant av "Chidori". Det finns olika krångel av Chidori som ser ut visuellt "liknande", t.ex. Raikiri.

Så jag antar att det jag säger är, även om "det där" särskild form av chakrabeteende finns, är det möjligt (och kanon) att Kakashi faktiskt är den som uppfann Chidori.

Det är mycket möjligt i Naruto-vers att uppfinna en ny jutsu även om de inte har lärt sig genom generationerna. Men som kanon går, fram till detta datum, sägs Kakashi vara uppfinnaren av Chidori.

2
  • 2 Också för att notera: Eftersom de är fyllmedel kan det vara (eller snarare är) gjort, och bör inte vara uppmärksam på.
  • 1 AFAIK Chidori är Raikiri och Raikiri är Chidori. Det är bara namngivningen, men de är faktiskt samma jutsu. Raikiri är namnet Kakashi som används för jutsu. Chidori är det andra namnet på jutsu som ges av andra baserat på hur det gör ljud som tusentals fågelpipningar.

Jag menar att det i grund och botten bara lades till i showen eftersom Studio Perriot ville visa hela reinkarnationssaken med Sasuke.

För en förklaring i universum är det förmodligen bara ett fall av att Kakashi "uppfann" något som han inte ens visste att det redan var en sak, varför Indra använder samma handtecken och det gör samma ljud.

Har du någonsin tänkt på en bra idé, bara för att ta reda på att det har gjorts tidigare? Samma sak.

1
  • En tidigare fråga citerar exakt teknikens ursprung.