Anonim

Chris Brown, Trey Songz och Tyga Talk 'Between the Sheets' Tour

Efter slutet av avsnitt 25 erkänner Subaru sin känsla för

Emilia.

Så är Subaru och Rem bara vänner nu? Eller har Rem eller Subaru någon känsla för den andra?

3
  • Rem erkände sina känslor för Subaru, trodde att jag inte kommer ihåg i vilket avsnitt. Subaru svarar att han älskar Emilia och inte Rem.
  • Ja Subaru har alltid hävdat att han älskar Emilia, rem är faktiskt den som blir kär i Subaru. Och skulle denna fråga räknas som opinionsbaserad?
  • Nej, denna fråga är inte opinionsbaserad eftersom känslor mellan nämnda karaktärer faktiskt beskrivs genom anime. Vi kan också få mer detaljer från Light Novel, t.ex. det ursprungliga innehållet i re: zero.

På re: zero wiki-beskrivningen av avsnitt 18 sägs det:

Lyssnar på, Rem listas på skälen till varför hon älskar honom. Från det sätt han borstade håret, höll i handen och gick tillsammans fortsatte hon försiktigt de dagliga sakerna om honom som hon älskade. När Subaru frågade varför sa Rem till honom att att lyssna på honom säga att han hatade sig själv fick henne att vilja berätta för honom alla de underbara saker hon vet om honom. Subaru svarade tillbaka att hans beteende var falskt, eftersom han känner sig bäst. Slutligen höjde sin röst, svarade Rem tårande att om allt han förstod var han själv, så vet han ingenting om hur hon ser på honom. För henne är han en hjälte som räddade henne genom att säga orden som smälte hennes frysta hjärta och tillät henne att gå vidare från sitt förflutna. Med erkännandet att någon annan tror på honom och är villig att stödja honom, återfick Subaru långsamt sin beslutsamhet. I processen, Subaru erkände att han älskar Emilia, med sitt mål att kunna se hennes leende. Rem skämtade att det var grymt av honom att be om detta från en tjej som han just avvisade.

Så det anges tydligt att Rem älskar Subaru och att Subaru avvisade Rem eftersom han älskar Emilia, men de är fortfarande vänner.

1
  • såg avsnitt 18 igen ..

Om du bara tänker på anime kan de klassificeras som bara vänner men det är faktiskt mer komplicerat än så. Mindre webb roman spoilers framåt:

I webbromanen ser vi att Subaru håller både Rem såväl som Emilia i sitt hjärta och så långt som kärleksintresset kommer att hanteras har jag inte fått det framåt i romanen än. I bågen omedelbart efter slutet av anime säger Subaru tydligt att han älskar både Emilia och Rem i flera fall.

Avsnitt 21 antyder ganska att det fortfarande finns känslor mellan de två när du ser deras lilla ögonblick de delar i slutet av avsnittet och Subaru ber Rem att stanna vid hans sida trots att han sa att han älskade Emilia. För att inte tala om att han berättar för Crusch att han redan har en # 1 och # 2 i sitt hjärta med den andra platsen uppenbarligen för Rem, vilket visar att han ser på Rem som mer än bara en vän för honom (i ljusromanen förfalskar Rem hennes död för att lura Subaru att erkänna sina sanna känslor för henne)

Ljusromanen gör det mer uppenbart att de har känslor för varandra och Arc's 4-6 äger rum efter animehändelserna. Subaru erkänner faktiskt att han har känslor för både Emilia och Rem och går med på att göra Rem till sin andra fru under förutsättning att Emilia går med på det.

Uppenbarligen älskar Subaru Emilia, men det betyder inte att han inte gillar Rem. I avsnittet när Subaru återvänder till livet, innan bekännelsen, efter att han hänvisat till "min vackra Rem", förstår jag att Emilia var den första tjejen han träffade, men jag vet baserat på att titta på avsnittet att han älskar Emilia lite mer än Rem, och om han aldrig hade gjort det löftet till Emilia, skulle han antagligen ha valt Rem.