Anonim

Colette Carr - Static (Lyric Video)

I avsnitt 177, "Reunion with the Black Organization", bad Conan Haibara att dricka spriten som fick henne att återställa till sin ursprungliga storlek, men varför berättade han inte för henne att första gången han träffade henne eller åtminstone efter att han litade på henne? Detta är en mycket viktig information som inte kan försenas.

2
  • Jag är inte säker på varför han höll det från Haibara, men vid den tidpunkten är det mycket troligt att han fortfarande inte litade på henne. Haibara första uppträdande i manga finns i kapitel 176 och han berättade för henne om vinet i kapitel 241. Det är bara 65 kapitel från varandra, och i dessa 65 kapitel finns det bara 5 fall där Haibara ingår. Ur Conans synvinkel var det nog inte tillräckligt med tid att lita på henne.
  • Men även om han inte litade på henne, tror jag inte att det finns någon anledning att hålla det hemligt. De vill till och med hitta läkemedelsdata och hoppas kunna skapa motgiften när Conan vet att Haibara är personen som tillverkar APTX 4869. Tyvärr är informationen borta så att de inte kan göra motgiften.

Kom ihåg att när din kropp utvecklar en immunitet mot baiju så du kan inte växa två gånger. Conan tänkte antagligen att det skulle kunna vara användbart i omständighetens fall.

Plottvis, om Haibara redan drack baiju och så, om Haibara inte var i vuxen form, kommer Conan och Haibara att vara oskyddade och kan dö. Eftersom de har det här tomt immunitet, då kommer det inte att hända.