Anonim

Fråga Steve: Catfished

I början av avsnitt 7 av säsong 2 (avsnitt 32 på Crunchyroll), runt 1:48, äter den kolossala titanen Ymir och en annan person.

Du kan inte se deras ansikte i någon del av avsnittet.

Med tanke på vem den kolossala titan är, verkar det konstigt för mig att han skulle ha ätit någon utan ett syfte, men bara Ymir ses senare.

Så småningom springer de iväg på de pansrade titanerna och den andra personen är inte med dem.

Visst kunde de inte ha smält under den korta tid den kolossala titan var närvarande, och de sväljdes hela.

Senare, när vi ser dem i mänsklig form i den gigantiska skogen, är ingen förutom Eren och Ymir med dem. Vet vi vem den här personen var?

Detta var en namnlös, olycklig fattig person som var på fel plats vid fel tidpunkt. Om du tittar på den här Youtube-videon är de inte helt säkra på vem Colossal Titan åt heller.

Det fick Ymir!

...

Och de har någon annan också!

När man läser detta reddit-inlägg säger folk också att Colossal Titan åt honom för att stjäla hans ODM-redskap

Bara en slumpmässig person. De brydde sig inte om killen, bara om att stjäla hans redskap.

Detta bekräftas genom att se Colossal Titan ha på sig ODM-redskapen i sin mänskliga form på scenen när de campade ute i skogen

1
  • Tänkte inte på redskapet, det är vettigt eftersom den bepansrade titanen tog Erens redskap, den kolossala titanen behövde också redskap.

Den andra soldaten som Bertoldt åt tillsammans med Ymir dödades och användes av Bertholdt för soldatens 3DMG för att hjälpa Reiner och Bertoldt att fly med Eren och Ymir i släp.

Här förklarar Armin det för Mikasa i kapitel 45 i mangan: Attack on Titan kapitel 45 sida 24

(Obs: Medan jag har sett Attack on Titan anime föredrar jag mangaversionen av serien så mitt svar är baserat på mangaversionen av händelserna i motsats till anime. Men det gör inte riktigt någon skillnad här för säsong 2 i serien gjorde ett fantastiskt jobb med att hålla de flesta saker precis som de hände i mangan.)!

Jag tror att den andra personen som Colossal Titan åt var (spoiler varning för säsong 2: s slut)

The Beast Titan, för i slutet kom en blondhårig bar överkroppsklädd man med glasögon fram från Beast Titans nacke. Det skulle också förklara hans slumpmässiga försvinnande, för i avsnitt 4 i säsong 2 klättrade han upp på väggen och visades aldrig igen till slutet.

Jag antar att eftersom Ymir är det

käftan

han skulle inte äta henne, varför hon ses senare. Förmodligen lade han dem i munnen för att förvaras. Kanske greps den andra soldaten av misstag.