Anonim

Danzo avslöjar Sharingan

I Naruto Shippuden har Danzo en Sharingan med krafter som gör att han kan kontrollera sinnet hos sina offer som det visas i 5 Kage Submit. I det 197: e avsnittet, efter Pains attack, träffas några av cheferna för Fire of Fire för att bestämma vad de ska göra nästa och vem som ska bli nästa Hokage. Kakashi borde ha valts men Danzo fick Daimyo att ändra sig.

Använde Danzo sin Sharingans krafter för att bli Hokage eller var hans tal tillräckligt bra för att övertyga Daimyo?

0

Danzō, i stället för att använda Sharingans förmåga, använde Daimyos obeslutsamma särdrag till hans fördel - att veta att han skulle stå vid den som övertygade honom mest.

The Fire Daimyō har en oändlig och obeslutsam natur och leds lätt i sina beslut genom fördomar såväl som yttre påverkan. När situationer kräver snabba, viktiga beslut får han sina rådgivare att göra hela jobbet: den som övertygar honom mest är "vinnaren"

Danzō övertygade Daimyō om att Kakashi, som ursprungligen ansågs bli den sjätte Hokage, behöll samma ideologi som satte Konoha i sitt nuvarande kristillstånd.

Danzō påpekar dock att lärdomarna som överlämnades till Kakashi var orsaken till Konohas problem och nuvarande kris. Konoha Crush, de täta konfrontationerna med Akatsuki, avhoppningen av Sasuke Uchiha och förstörelsen av Konohas infrastruktur, härrörde allt från ideologin att vänlighet och enhet skulle leda till fred. Danzō trodde att ideologin helt enkelt fick Konoha att verka svag och lämnade dem utsatta för attacker

Daimyō trodde och instämde med Danzō

Daimyō, övertalad av Danzos ord och resonemang, utsåg Danzō till den sjätte Hokage-kandidaten, precis i tid för Five Kage Summit.

3
  • Daimyos är dumma nog för att luras bara av ord. Du behöver inte använda någon genjutsu-teknik för att övertyga dem.
  • 1 @SahanDeSilva redigerade mitt svar för att gratulera din kommentar :)
  • haha .. Jag ville bara påpeka att Daimyos är ganska värdelösa (att vara normala människor utan shinobi-färdigheter) för att vägleda och ge råd till en uppsättning människor som har destruktiv kraft (t.ex.: Alla kage)

Det aktiverades fram till striden med Sasuke, jag kommer inte ihåg varför men det stängs i tio år efter att ha använts för kraftfull genjutsu

1
  • När och var hände detta? danzo använde aldrig kotoamatsukami för att bli hokage.