Anonim

Nightcore - The Zombie Song

Avslutade anime och väldigt nyfiken på vad som händer härnäst. Är mangan komplett eller fortsätter den?

Nej, det pågår fortfarande enligt Wikipedia. Högst upp till höger på sidan under "Originalkörning" står det "21 januari 2012 pågående".

Ibland uppdaterar Wikipedia inte informationen eller status lämnas så när serien är på en lång oförklarlig paus. För att vara säker, i avsnittet Volymer på den sidan står det att släppdatumet för Volym 7 är 22 april 2015, vilket visar att nästa volymer är på gång.

Manga-Updates säger också samma sak under "Status i ursprungsland" (6 volymer (pågår))

Enligt ett inlägg på Anime News Network från Torisuda är Volym 7 den sista.

Den sjätte sammanställda volymen av Matcha Hazukis Issh kan Friends. (One Week Friends) manga meddelar på tisdag (26/07/2014) att den sjunde och sista volymen av mangan släpps i Japan den 22 april 2015.

10
  • Så länge? Hahaha.
  • @NatsuDragneel Jag utvidgade svaret för jag var inte så glad att det var så kort. det ger bara lite av ett försprång om du använder wikipedia för att se om något pågår eller inte
  • MangaFox är fortfarande på Volym 5. Volym 6 har inte översatts?
  • @NatsuDragneel Manga-Updates listar "Latest Release (s)" med den senaste versionen v.5 c.22 av Sense-Scans, vilket verkar vara det första kapitlet i Volume 5, Volume 6/7 info är den officiella japanska versionen information men det verkar som om Manga-Updates bara visar skanningsförlopp i det avsnittet
  • Så det tar lång tid att släppa Vol 6, det har gått månader sedan Vol 5 släppte tror jag.