Anonim

Varför Gohan BEHÖVER glasögon

Jag har alltid undrat varför han bytte gi till en blå topp, vitt bälte och gula byxor. Beror detta kanske på att Akira Toriyama aldrig skapade den faktiska DBGT-serien? Om så är fallet, finns det väsentliga bevis?

4
  • Jag tror inte att det kan finnas en anledning till detta. Om du går för att se klädseln, förmodligen har alla utseende förändrats i DBGT!
  • för att han är ett barn den här gången så att hans gamla kläder inte passar och vem skulle kunna skräddarsy hans gamla barnkläder
  • Han bar både den lila gi och den orange när han var liten. Och i DBZ lyckades människor också magiskt ändra gi-utseende, som King Kai och Picollo.
  • Han kunde ha tagit Gotens kläder akut. Det skulle ha passat honom exakt. Det verkar bara vara en teknisk miss från tillverkarna och inget annat.

Han hade på sig detta även under de senaste episoderna av dragon ball z när han åkte för att träna med Uub så tror att det bara fortsatte därifrån.

1
  • Det är faktiskt lite annorlunda

Den nya Gi introducerades i slutet av DBZ för att visa att mycket tid hade gått.

Då var inte Gi bara annorlunda utan också betydande händelser hade ägt rum såsom Gohans äktenskap och Pans födelse.

Dessutom ändrades nästan allas outfit. Detta gjordes troligen för att visa att en lång period av fred hade segrat och så att karaktärerna inte behövde bära sina stridskläder (eller rustning som i Vegetas fall) hela tiden.

När DBGT följde behöll den en liknande stil som dessa slutavsnitt av DBZ för att visa kontinuitet, med vissa förändringar som var friheten för studion / animatörerna att göra det.