Anonim

DOOM ETERNAL (PC) Walkthrough Gameplay Part 23 (SLUT) - ICON OF SIN (BOSS FIGHT) (FULL SPEL)

Så jag började bara titta på Soul Eater och har grunderna ganska mycket och du vandrade.Kan ett demonvapen också vara ett vapenmeister? Detta fick mig att tänka när jag såg Thompson Sisters försvara sig mot en armé av mumier, kan någon kasta lite ljus på detta? Jag vet att systrarna bara är vapen som tillhör Death the Kid.

De Vapen förmåga i Soul Eater bestäms i grunden vid födseln. Antingen kan du förvandlas till ett vapen eller så kan du inte. Det finns ingen förvirring om det. Men Meisters är lite annorlunda.

Att vara en Meister betyder i grunden att kunna prestera bra i par med en Vapen. Inte alla kan göra det, men även bland Meisters, inte alla kan prestera tillräckligt bra för att betraktas som ett allvarligt hot eller en bra kombination. Man kan säga att en framgångsrik kombination kan göra Soul Resonance-saken och släppa loss deras fulla stridspotential. Och det spelar ingen roll om det finns fler än en Vapen i en kombination eller nej Meisters (ej-Vapen) alls. Thompson systrar visar att de kan göra det bra både i rollen som a Meister och a Vapen.

Så alla medlemmar i en combo kan vara Vapen, men Soul Resonance uppstår bäst när det finns en specialist som inte ärVapen Meister i det. Det är åtminstone vad som kan dras av serien.