Anonim

Döda fjärilar meme

Inosuke av Kimetsu no Yaiba har ett distinkt flickaktigt ansikte för vilket han bär en vildsvinmask för att dölja ansiktet och undvika gener. Min fråga är: "varför har han i första hand ett flickaktigt ansikte?" Han har en tydlig manlig röst och en manlig kropp, så varför har han en flickas ansikte?

2
  • Varför inte? Det finns sådana pojkar i verkliga livet här i Japan och överallt. Motsatsen är också sant - flickor med pojkaktiga ansikten.
  • Inosuke är inte den första eller sista anime-karaktären du kommer att möta med ett kvinnligt ansikte trots att hon är biologiskt manlig.

Det finns ingen förklaring i manga om att hans ansikte är flickaktigt. Vi såg hans mamma och hennes ansikte är vackert men vi ser aldrig hans far. I anime och manga kan du se många flickaktiga ansiktsfigurer. Grundläggande mangaka ville göra en intressant karaktär det är allt. Efter någon gång vänjer du dig vid hans ansikte och det ser mindre flickaktigt ut. Jag började märka igen att hans ansikte såg ut efter att jag såg ditt inlägg.