Anonim

Minecraft Xbox - Quick Build - Halloween Texture Pack

Jag minns att jag såg den i början av 2000-talet. Stilen var unik. Det hade knappt någon dialog (flickan talar inte alls eftersom hon är liten), bara berättelse eftersom jag tror att det var en barnprogram. Jag tror att hennes mormor / föräldrar som uppfostrade henne i stugan gick bort, så hon bodde själv och var riktigt ung. Hon gick ut med en hatt och hittade saker som vatten och utforskade många områden i skogen. Jag minns en scen där något skakades och en orm dök upp. Och berättelsen berättade för oss att hon var rädd för ormar så hon stod mycket stilla tills den flyttade bort. Jag tror senare, i nästa avsnitt eller så, hon träffade nya vänner och de var alla små flickor. Jag tror också att det var en OVA? Jag vill verkligen se det igen.

Det här låter mycket som Binchou-tan, även om det ser ut som en barnshow, det finns några ganska tunga stunder i showen.

Hon bor i en stuga ute i skogen själv. Det antyds att hon bodde i stugan hos sina farföräldrar och de har dött (hon besöker ett träd som om det är en grav). Hon bär också en bit kol på huvudet, det är ett slags ordspel med hennes namn (binchou = kol). Jag tror att i det allra första avsnittet möter hon ormen. Även om hon talar berättas mycket av anime av en kvinna. Ibland kommer en massa vänner (alla tjejer, ibland djur) att besöka henne, men för det mesta är hon helt ensam.

Det är cirka 12 avsnitt långt på cirka 12 minuter per avsnitt och anpassades från en 4-koma manga.

Mer information:

  • Min anime-lista
  • Anime News Network
1
  • 2 Ormscenen är verkligen i det första avsnittet